Anasayfa Haber Bülten DLSS 2 Lamplighters League’e Geliyor

DLSS 2 Lamplighters League’e Geliyor

DLSS 2 Lamplighters League

NVIDIA RTX oyuncuları, son zamanlarda ışın izlemeyi ve DLSS 3.5’i destekleyen Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, NVIDIA Reflex ile sistem gecikmesini optimize eden Counter-Strike 2  ve ayrıca DLSS 2 ile hız kazanan Mortal Kombat 1 gibi öne çıkan oyunlarla harika bir performans sergiledi.

Ekim ayı LampLighters League için DLSS performans güncellemesi getiriyor. Bu haftanın RTX oyunları arasında DESORDRE: A Puzzle Game Adventure, Deliver Us Mars, Lodestar ve Witchfire da yer alıyor.

The Lamplighters League, DLSS 2 ile başlıyor

Lamplighters League, DLSS 2 desteği ile GeForce RTX oyuncularına mükemmel bir ilk gün deneyimi yaşatıyor.

Lamplighters League’in macera dolu dünyası özelinde sızmaya, çalmaya ve ateş etmeye hazır olun. Dünyanın dört bir yanındaki  heyecan verici bölgelerde gezin ve stratejik sıra tabanlı savaşta düşmanlarınızı alt edin. Kartlarınızı doğru oynarsanız, belki de dünyayı kurtarabilirsiniz.

Shadowrun Trilogy  ve BATTLETECH‘in yaratıcıları Harebrained Schemes, oyuncularına, Banished Court adlı zalim bir tarikatın dünya egemenliğinin eşiğinde olduğu alternatif 1930’larda geçen yepyeni bir dünya sunuyor. Bin yıl boyunca, bu şeytani birlik ile planları arasında duran tek şey, Lamplighters League olarak bilinen bir grup kahraman bilgindi. Eşsiz yeteneklere ve unutulmaz kişiliklere sahip uyumsuzlar ve haydutlarla dolu bir ekip kurun ve gerçek zamanlı casusluk, sıra tabanlı taktiksel savaş ve karakter odaklı macera ile entrikalarla dolu bir hikâyenin karışımıyla Banished Court’u dünyanın öbür ucuna kadar kovalayın.

DESORDRE:  Puzzle Game Adventure  Oyunu için Işın İzleme Güncelemesi

SHK Interactive’in DESORDRE: A Puzzle Game Adventure oyunu Haziran ayında DLSS 2 ile piyasaya sürüldü ve GeForce RTX oyuncularının, deneysel bir terapi programının parçası olarak atladıkları paralel dünyalarda daha hızlı performans elde etmelerine yardımcı oldu. Ayrıca Puzzle Game Adventure,   Ağustos ayında ise dünyanın DLSS 3’e yükseltilen ilk Unreal Engine 5.2 oyunlarından biri oldu.

Daha Fazla Oyun Keyfi

İşte bu haftanın diğer DLSS ile ilgili haberleri:

  • Deliver Us Mars, bir güncelleme ile NVIDIA Hybrid Ray Tracing Translucency özelliğini ekliyor, bu da gelişmiş yansıma ve kırılma efektlerini mümkün kılıyor. Oyun zaten DLSS 3, NVIDIA Reflex, ışın izleme yansımaları  ve ışın izleme gölgelerini destekliyor. Yeni RTX fragmanına mutlaka göz atın.
  • Lodestar şimdi DLSS 2 ile oynanabilir.
  • Geçen hafta piyasaya sürülen Witchfire, GeForce RTX masaüstü bilgisayarlar ve dizüstü bilgisayarlarda DLSS 3 ve Reflex’i destekleyerek ortalama olarak 4K çözünürlükte performansı 2.3 katına çıkarıyor. İşte Bu yeni fragmanda onu detaylıca görün.