Anasayfa Haber CD Projekt RED, Cyberpunk 2077’yi Düzeltmek için 125 Milyon Dolar Harcadı

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077’yi Düzeltmek için 125 Milyon Dolar Harcadı

CD Projekt RED Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077‘nin olaylı çıkışının ardından birçok güncelleme yayınlandı. Son olarakta 2.0 güncellemesi ile grafikten oynanışa kadar birçok detayı yeniden elden geçiren CD Projekt RED’in oyunu düzelten bu güncelleme ve beraberinde gelen ek paket için ne kadar para harcadığı ortaya çıktı.

CDPR, Cyberpunk 2077’yi Düzeltebilmek için Servet Harcadı

CD Projekt RED’in mali işler müdürü Piotr Nielubowicz tarafından yapılan açıklamalara göre geçtiğimiz günlerde bir finans raporu yayınladı. Bu raporla birlikte şirketin Cyberpunk 2077’yi düzeltebilmek için ne kadar harcama yaptıklarını gözler önüne seren Nielubowicz, 2.0 güncellemesinin ve oyunu yeni nesil konsollara getirmenin maliyetinin 40.9 milyon dolar olduğunu açıkladı.

Bununla beraber Idris Elba’nın başrolünde yer aldığı Phantom Liberty ek paketi için CD Projekt RED’in toplamda 62.7 milyon dolar harcadığını da belirten mali işler müdürü, lansman maliyetinin de yaklaşık 21.6 milyon dolar olduğunun altını çizdi.

Mali işler müdürü bu rakamların bir araya getirildiğinde de Cyberpunk 2077 2.0 güncellemesi ve Phantom Liberty ek paketinin toplamda şirkete toplamda 125.9 milyon dolara mal olduğunu duyurdu.