Anasayfa Haber Bülten NVIDIA, Yeni Game Ready Sürücüleri ve DLSS Destekli Oyunlarla Güncellemeleri Duyurdu

NVIDIA, Yeni Game Ready Sürücüleri ve DLSS Destekli Oyunlarla Güncellemeleri Duyurdu

NVIDIA, Yeni Game Ready Sürücüleri ve DLSS Destekli Oyunlarla Güncellemeleri Duyurdu

NVIDIA, Call of Duty: Modern Warfare III PC Açık Beta, Forza Motorsport ve Lords of the Fallen gibi   merakla beklenen üç yeni oyun için kusursuz ilk gün deneyimleri yaşatacak bir dizi haber yayınladı. Ayrıca, bu  haberler arasında  Ekim Studio Sürücüsü de duyuruldu.

NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi GPU’lar ve dizüstü bilgisayarlar için merakla  beklenen Alan Wake 2’nin kopyasını içeren bir kapmanya sunuyor. Ayrıca yeni DLSS oyunları arasında Lords of the Fallen, RoboCop: Rogue City demosu, Highrise City ve yukarıda bahsedilen Call of Duty: Modern Warfare III  açık beta oyunu da  yer alıyor.

Call of Duty: Modern Warfare III’ün PC’deki Çok Oyunculu Açık Beta, 12 Ekim’de DLSS Super Resolution ve Reflex ile Başlıyor

GeForce Oyuncuları, yayınlanan yeni Game Ready Sürücüsü ile oyuna hazır. Call of Duty: Modern Warfare III, 10 Kasım’da piyasaya çıkıyor, ancak PC oyuncuları 12 Ekim’den itibaren DLSS 2 Super Resolution ve NVIDIA Reflex ile güçlendirilmiş  beta sürümüne ulaşabilecekler.

Call of Duty: Modern Warfare III’ü ön sipariş veren oyuncular 12 Ekim’den itibaren oynamaya başlayabilecekler ve 14 Ekim’den 16 Ekim’e kadar Call of Duty: Modern Warfare III herkes tarafından indirebilir ve oynayabilir olacak.

Call of Duty: Modern Warfare III

FPS oyunlarında, PC gecikmesi gibi etkenler, galibiyet ve mağlubiyet arasındaki kritik farkı belirleyebilir. GeForce oyuncuları, NVIDIA Reflex’in gecikme süresini iyileştiren avantajlarına, beta sürümünden itibaren sahip olabilecek. Ayrıca, GeForce oyuncuları, beta sürümünde DLSS 2 Super Resolution performans yükseltmesinin de  keyfini çıkarabilecekler.

GeForce RTX 40 Serisi oyuncuları için büyük bir haber daha; 2 Kasım’da ön sipariş veren oyuncular  için başlayan PC kampanyası dahilinde, oyunun tam sürümünün 10 Kasım’da piyasaya sürülmesiyle birlikte DLSS 3 kare üretimi özelliğini etkinleştirme imkanı sunuluyor. Call of Duty: Modern Warfare III makalesini inceleyerek  daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Oyunun her aşamasında kesintisiz bir deneyim için, yukarıda bahsedilen yeni Game Ready Sürücüsü’nü indirmeyi unutmayın.

Forza Motorsport ve Lords of the Fallen için Oyun Hazır

Game Ready Sürücüsü’nü aynı zamanda 10 Ekim’de piyasaya sürülecek olan Turn 10 Studios’un Forza Motorsport oyuncuları da kullanabilecek.

Bu sürücü ayrıca HEXWORKS ve CI Games’in 13 Ekim’de piyasaya sürülecek Lords of the Fallen oyununu da destekliyor ve DLSS 3 Frame Generation ve NVIDIA Reflex için ilk gün desteği sunuyor.

GeForce RTX Alın, Alan Wake 2’ye Sahip Olun

Remedy Entertainment’ın uzun zamandır beklenen devam oyunu Alan Wake 2, Işın İzleme, Işın Oluşturma ve NVIDIA Reflex desteğiyle donatıldı. Aynı zaman da ise NVIDIA DLSS 3.5 desteği de bulunuyor.

NVIDIA, teknik ortaklığını kutlamak amacıyla 13 Kasım’a kadar geçerli olacak yeni Alan Wake 2 GeForce RTX 40 serisi kampanyasını tanıtıyor. Belirli mağazalar ve online sitelerden; GeForce RTX 4070, 4070 Ti, 4080 ve 4090 ekran kartlarına sahip masaüstü bilgisayar veya GeForce RTX 4090 Dizüstü GPU, RTX 4080 Dizüstü GPU veya RTX 4070 Dizüstü GPU içeren dizüstü bilgisayar satın alanlar, oyun 27 Ekim’de piyasaya sürüldüğünde dijital bir kopyasını oynama fırsatını yakalayacaklar.

Alan Wake 2’nin ölümcül gizemlerini RTX ile çözün ve en iyi oyun deneyimini garantileyin.

Bu hafta yeni DLSS oyunları

  • Call of Duty: Modern Warfare III PC açık betası, 12 Ekim’de DLSS 2 ve NVIDIA Reflex desteğiyle başlıyor. Oyun, 10 Kasım’da gerçekleşecek  lansmanda DLSS 3’ü desteklemeye devam edecek. DLSS ve Reflex, Call of Duty: Modern Warfare III oyununda kesintisiz bir deneyim sunacak.
  • Lords of the Fallen, 13 Ekim’de DLSS 3 desteğiyle piyasaya sürülüyor ve 4K’da maksimum performansı ortalama 2,9 kat artırıyor.
  • RoboCop: Rogue City demosu şimdi DLSS 3 ve DLAA desteğiyle oynanabilir.
  • Highrise City kısa bir süre önce erken erişim aşamasını tamamladı ve DLSS 2 desteği  ile oynanabilir hale geldi.

Ekim Studio Sürücüsü 10 Ekim’de Erişime Açılacak

NVIDIA Studio teknolojileri, bu yıl Adobe MAX etkinliğinde sergilenecek. Etkinlik, 10 Ekim’deki açılış konuşmasıyla başlayacak ve 12 Ekim’e kadar devam edecek. NVIDIA GPU’ları üzerinde bulutta çalışan Adobe Firefly için güncellemeler ve yeni özelliklere göz atın. İçerik geliştiriciler Ekim Studio Sürüsü ile geliştirilmiş performansı yakından deneyimleyecek.