Anasayfa Haber GeForce NOW Abonelik Fiyatları Belirli Bölgelerde Zamlanıyor

GeForce NOW Abonelik Fiyatları Belirli Bölgelerde Zamlanıyor

NVIDIA, önümüzdeki aydan itibaren belirli bölgelerde geçerli olmak üzere GeForce NOW abonelik fiyatlarını yükseltiyor. Yeni listelere bakılırsa fiyatlar bölgeye göre %10 ile %40 arasında artacak.

9To5Google tarafından fark edildiği üzere şirket, Kanada’da Priority ve Ultimate planlarının fiyatını yaklaşık %40 oranında artırıyor. Avrupa’nın farklı ülkelerinde, İngiltere, İsveç ve Danimarka’da ise fiyatlar %10 ile %30 arasında artış gösterecek.

Kanada’daki 1 aylık Ultimate abonelik ücreti %30 artarken, diğer tüm seçenekler %40 oranında artıyor. Diğer yandan Almanya’da %10, Birleşik Krallık’ta %11, Danimarka’da %13 ve İsveç’te %30’luk bir artış söz konusu.

NVIDIA yeni fiyat değişikliklerinin “Kanada ve Avrupa’da artan operasyonel maliyetleri” telafi etmek için yapıldığını belirtiyor. Muhtemelen elektrik fiyatları ve diğer altyapı giderlerinden bahsediyorlar, ancak detayları bilmiyoruz.

Belirlenen yeni ücretlendirme Kasım ayından itibaren geçerli olacak. Şu an için zamlar CAD, GBP, EUR, SEK, NOK, DKK, CZK ve PLN para birimleriyle ödeme yapan bölgeler için geçerli görünüyor. Neyse ki listede Türkiye yok.