Anasayfa Haber Bülten Gigabit İnternetten En İyi Verim Nasıl Alınır?

Gigabit İnternetten En İyi Verim Nasıl Alınır?

Mercusys MR80X

Ülkemizde evinde gigabit internet kullananların sayısı giderek artıyor. Gigabit bağlantıya sahip olan kullanıcılar, doğal olarak bu hızdan en iyi şekilde verim almayı, evdeki tüm cihazların yüksek hızda internete erişmesini istiyorlar. Bunun için eve gigabit hızda gelen internetin, evin içinde de gigabit hızda dağıtılması gerekiyor. Çözüm ise gigabit desteği olan, güçlü bir yönlendiriciye sahip olmak.

Bu yönlendiricinin hem kablosuz hem kablolu bağlantıda gigabit hızlar sunması gerekiyor. Böylece sadece WiFi ile ağa bağlanan cihazlar değil kablolu cihazlar da gigabit hızdan yararlanabiliyor. Örneğin akıllı TV, oyun konsolu, PC gibi kablo ile ağa bağlanan cihazlar gigabit bağlantının keyfini çıkarabiliyor.

Uygun Gigabit Yönlendirici

Gigabit interneti evin içinde dağıtacak, hızlı, güçlü ve güvenli gigabit yönlendiriciler arasında fiyat/performans olarak dikkat çeken modellerin başında Mercusys MR80X yer alıyor. Mercusys, bu model ile kullanıcıların hız, daha geniş kapsama alanı, daha çok cihaza aynı anda destek ve güvenlik gereksinimlerine çözüm sunuyor; üstelik muadillerine oranla çok daha uygun bir fiyata.

Mercusys MR80X

Kablolu ve kablosuz bağlantıda gigabit hızlar sunan MR80X yönlendirici, çift bant desteğine sahip ve toplamda 3 Gbps (3000 Mbps) kablosuz hızlara ulaşabiliyor. Aynı zamanda üzerinde biri WAN olmak üzere toplam 4 adet Gigabit Ethernet girişi yer alıyor. Böylece ağa kablo ile bağlanan cihazlar da Gigabit hızlarda ağa erişebiliyor. Evde gigabit bağlantıya geçmenin keyfi, tüm cihazlarda çıkarılabiliyor.

WiFi 6 teknolojisine sahip olan MR80X, aynı anda çok sayıda cihaza destek verebiliyor. ‘Akıllı Bağlantı’ özelliği sayesinde ağa bağlı cihazları en uygun banda yönlendiren MR80X, ev içinde dolaşırken de cihazların en iyi şekilde bağlı olmasını sağlıyor. Güçlü harici antenleri ve Hüzmeleme teknolojisiyle daha geniş bir Wi-Fi kapsama alanı oluşturan ürün, aynı zamanda ağ güvenliğini de ihmal etmiyor. WPA3 güvenlik protokolüne sahip olan cihaz, ağın dışarıdan gelecek tehditlere karşı güvenliğini en üst noktada sağlıyor. Aynı zamanda Ebeveyn Denetimleri, Misafir Ağı gibi uygulamalarla bu güvenliği pekiştiriyor.

Gigabit bağlantıdan tam verim almak isteyenler için en iyi fiyat/performans çözümlerinden biri olan Mercusys MR80X’in tavsiye edllen satış fiyatı KDV dahil 68,64 USD.