Anasayfa Haber Minecraft İçin Yeni Star Wars ve Planet Earth 3 DLC Paketleri Sunulacak

Minecraft İçin Yeni Star Wars ve Planet Earth 3 DLC Paketleri Sunulacak

Minecraft Star Wars Planet Earth 3 DLC

Mojang Studios, Minecraft Live etkinliğinin bir parçası olarak popüler sandbox oyunu için iki yeni DLC paketini duyurdu. Bunlar, Minecraft için yeni Star Wars ve Planet Earth 3 DLC paketleri olarak karşımıza çıkıyor.

Duyurulan ilk DLC, 7 Kasım’da çıkacak olan Star Wars: Path of the Jedi oldu. Mojang, DLC paketinin Minecraft oyuncularının “padawan’dan Jedi Şövalyesi’ne ilerlemesine” olanak tanıyacağını söylüyor. Ayrıca bu, oyuncuların ışın kılıcı ve güçleri kullanmasına da izin verecek. Aynı zamanda seriden bir dizi tanınmış karakterin yanı sıra keşfedilecek bir dizi farklı konum da ortaya çıkacak. Oyuncular ayrıca Minecraft soyunma odasında ücretsiz bir yaratıcı öğesi alabilecek.

Duyurulan diğer DLC paketi, Minecraft Education ve BBC Earth ekibinin iş birliğiyle bu sonbaharın sonlarında yayınlanacak olan Planet Earth 3 belgesel serisinin tanıtımını yapıyor. Mojang şunları söylüyor: “Son Frozen Planet 2 DLC’mizin hemen ardından, Planet Earth 3 DLC, doğadaki her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğu ve bu nedenle gezegenimize iyi bakmamız gerektiği şeklindeki kapsayıcı mesajla oyuncuları doğal dünyanın harikalarıyla tanıştırmaya devam edecek.”

Planet Earth 3 DLC’sinin 2024’te piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Mojang bu yıl zaten birkaç DLC paketi yayınladı. Bunlardan biri yakın zamanda çekilen Teenage Mutant Teenage Turtles: Mutant Mayhem filminden, diğeri ise The Incredibles film serisinden uyarlanıyor.