Anasayfa Haber Bülten TCL, Ev ve Mobilite İçin Bağlantılı Geniş Bant Çözümleri Sunuyor

TCL, Ev ve Mobilite İçin Bağlantılı Geniş Bant Çözümleri Sunuyor

TCL LINKHUB

TCL; TV, akıllı telefon, ses, router ve akıllı ev ürünlerinin yanı sıra ekran teknolojisi ve temiz enerji çözümlerini kapsayan tüketici elektroniği ürünleri sunuyor. TCL, dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere akıllı teknoloji deneyimleri ve sağlıklı yaşam tarzları sunmaya devam ediyor.

Şirket, 40 yılı aşkın bir süredir dünya çapında kendi üretim ve Ar-Ge merkezlerini işletmekte ve Kuzey Amerika, Latin Amerika, Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya Pasifik’te 160’tan fazla ülkede ürünlerini tüketicilere ulaştırmaktadır.

TCL, 2008 yılından bu yana CPE, Mobil Wi-Fi, USB dongle, LTE CAT4’ten 5G’ye ODU dahil olmak üzere FWA ve MBB ürünleri ile tek bir noktada sürekli olarak çözümler geliştiriyor. Şirket 2022 yılı sonunda, mobil router satış hacminde küresel çapta 3. sıraya yükseldi.

TCL, dünya genelinde kullanıcılara tüm kullanım ihtiyaçları için güvenli, yüksek hızlı, sağlam ve kesintisiz mobil geniş bant bağlantı hizmetleri sunmaya da kendini adamış durumda. Evlerin, işyerlerinin, mobil cihazların ve M2M uygulamalarının ağ bağlantısı ihtiyaçlarını karşılamak için operatörlerle yakın iş birliği içinde çalışan TCL, ayrıca ürün yaşam döngüsü boyunca çevre yönetimi uygulamalarını hayata geçirerek herkes için daha iyi ve sürdürülebilir bir bağlantıyı da teşvik ediyor.

TCL LINKHUB – Evler ve İşletmeler İçin CPE

TCL’in kapsamlı CPE portföyü ile kendinizi zahmetsiz bir kurulum ile hızlı bağlantı dünyasına bırakabilirsiniz. Hızlı tempolu, dijital odaklı yaşam tarzlarına hitap etmek için tasarlanan bu CPE’ler, yüksek hızlı ağ deneyimleri ve ultra hızlı 5G internet erişimi sunuyor. Böylelikle TCL ile en önemli anlarda her zaman bağlantıda kalabiliyorsunuz.

Yüksek hızlı bağlantı potansiyelini bir araya getiren TCL’in CPE’leri, aynı anda çok sayıda bağlantıyı destekleyerek hızlı ağ kapsama alanı da sağlıyor. Telefon görüşmelerinin de yapılabildiği bu ürünler, bir CPE’nin geleneksel sınırlarının ötesine uzanan çok yönlülüğünün bir örneğini yansıtıyor.

TCL LINKHUB HH132

Modern estetiği yansıtan cihazlar kompakt, sade ve zarif bir tasarıma sahip. Örnek olarak, TCL LINKHUB HH63’ün yepyeni karo tasarımı, bu ürünlerin her türlü ev dekoruna kolayca uyum sağlamasını ve yaşam alanınıza ilham verici bir teknoloji katmanızı sağlıyor.

Model Özellikler
HH42 – – 4G LTE CAT4 CPE 150Mbps’ye kadar 4G LTE CAT4 CPE
32 kullanıcıya kadar Wi-Fi bağlantısı
TCL Connect Uygulaması ile kolay yönetim
RJ11 portu üzerinden telefon görüşmesi işlevi
HH63 – 4G LTE CAT6 CPE 300Mbps’ye kadar 4G LTE CAT6 CPE
64 kullanıcıya kadar Wi-Fi bağlantısı
Eşsiz artistik tasarım,
TCL Connect Uygulaması ile kolay yönetim
RJ11 portu üzerinden telefon görüşmesi işlevi
HH132 – 4G CAT 12/13 CPE 600Mbps’ye kadar 4G LTE CAT12/13 CPE
Wi-Fi 6, 64 kullanıcıya kadar Wi-Fi bağlantısı
Eşsiz artistik tasarım
TCL Connect Uygulaması ile kolay yönetim
EasyMesh ile uyumlu
HH515 – 5G CPE 4,67 Gbps’ye kadar ultra hızlı 5G CPE                           
Çift Bantlı Wi-Fi 6, AX3600, 256 kullanıcıya kadar Wi-Fi bağlantısı
Zarif ve şık tasarım,
5G NSA/SA desteği
RJ11 portu üzerinden telefon görüşmesi işlevi
HH512 – 5G CPE 3,47 Gbps’ye kadar ultra hızlı 5G CPE                           
Çift Bant Wi-Fi 6, AX5400, 192 kullanıcıya kadar Wi-Fi bağlantısı
Zarif ve şık tasarım,
5G NSA/SA desteği
RJ11 portu üzerinden telefon görüşmesi işlevi sağlayın
HH512L – 5G CPE 3,47 Gbps’ye kadar ultra hızlı 5G CPE                           
Çift Bant Wi-Fi 6E, AX3600, 32 kullanıcıya kadar
5G NSA/SA desteği
RJ11 portu üzerinden telefon görüşmesi işlevi
Kablolu bağlantı için 2 dahili GE portu

TCL LINKZONE – Hareket Halinde Mobil Wi-Fi

TCL’in LINKZONE Mobil Wi-Fi serisi, nerede olursanız olun hızlı, stabil ve güvenli internet erişimi sağlamak için tasarlandı. Bu taşınabilir cihazlar, Tak ve Çalıştır kolaylığı ile yüksek hızlı internet bağlantısı sunarak birden fazla Wi-Fi bağlantısı için anında ağ erişimi sağlıyor.

Tüm LINKZONE cihazları hafif ve kompakt olup taşınabilirler, cihazların kullanımları da kolaydır. Ayrıca, seyahatiniz esnasında veya işlerinizi yaparken kesintisiz bağlantıyı mümkün kılan uzun pil ömrüne sahipler.

TCL LINKZONE MW63VK

Bu cihazların bazı modellerine en son 5G teknolojisinin dahil edilmesi ise zorlu çevrimiçi görevler için ultra hızlı internet erişimi sunuyor. Son olarak, TCL Connect uygulaması ile Wi-Fi ayarlarınızı basit ve kullanıcı dostu bir şekilde yönetebilirsiniz. Özetle TCL LINKZONE ile mobil internetin geleceğine adım atabilirsiniz.

Model Özellikler
MW42V – 4G LTE CAT4 Mobile WiFi 150Mbps’ye kadar 4G LTE CAT4 mobil Wi-Fi
15 kullanıcıya kadar Wi-Fi bağlantısı
6 saate kadar çalışma süresi
Cep boyutunda tasarım, hafif ve şık
MW63 – 4G LTE CAT6 Mobile WiFi 300Mbps’ye kadar 4G LTE CAT6 mobil Wi-Fi
32 kullanıcıya kadar Wi-Fi bağlantısı
8 saate kadar çalışma süresi
eSIM(opsiyonel) ile uyumlu
Hafif ve cep boyutunda
MW45 – 4G LTE CAT4 Mobile WiFi 150Mbps’ye kadar 4G LTE CAT4 mobil Wi-Fi
15 kullanıcıya kadar Wi-Fi bağlantısı
8 saate kadar çalışma süresi
Özel uygulama ile kolay yönetim
MW513 – 5G Mobile Wi-Fi 4.11Gbps’ye kadar 5G Sub-6GHz + mmWave desteği
Çift Bant Wi-Fi 6E, AX3600, 32 kullanıcıya kadar Wi-Fi bağlantısı
Güç bankası ve hızlı şarj
2,4″ TFT ekranlı sezgisel arayüz
12 saate kadar çalışma süresi
TCL Connect Uygulaması ile kolay yönetim

TCL LINKKEY – USB Dongle

Sürekli gelişen dijital dünyada, bağlantıda kalmak artık sadece bir ihtiyaç değil bir zorunluluk. TCL LINKKEY USB Dongle serisi, en zorlu ağ koşullarında bile bağlantıda kalmanızı sağlamak için ustalıkla tasarlandı. Hızlı, kablosuz ağ bağlantıları sunan LINKKEY USB Dongle’lar, parmaklarınızın ucunda yüksek hızda internet erişimi sağlıyor. Taşınabilir internet erişiminin özgürlüğü ile işlerinizi veya boş zamanlarınızı kolayca daha üretken ve keyifli bir deneyime dönüştürebilirsiniz.

TCL LINKKEY

LINKKEY serisi anında ve kolay bağlantılar sunarak karmaşık kurulumlara gerek kalmadan internette gezinmenizi, yayınları izlemenizi, güncelleme yapmanızı ve daha fazlasını gerçekleştirmenizi sağlıyor. Bağlanabilirliğe yönelik bu basit yaklaşım, internet erişim deneyimini mümkün olduğunca sorunsuz hale getirmek için kullanıcıların ihtiyaçları düşünülerek tasarlandı. Ayrıca LINKEY serisi, sinyallerin zayıf olduğu bölgelerde stabil internet erişimi sağlayarak bulunduğunuz yerden bağımsız olarak bağlantıda kalmanızı da mümkün kılıyor.

LINKKEY USB Dongle’lar sadece yüksek hızlı internet erişimi sağlamakla da kalmıyor. Bu cihazlar aynı zamanda internet bağlantısı gerektiren makineler için de internet desteği sunuyor. LINKKEY serisi; otomatlar, ATM’ler, tıbbi cihazlar veya şarj üniteleri gibi farklı ihtiyaçlar için de destek sunuyor.

Model Özellikler
IK41 150Mbps’ye kadar 4G LTE CAT4 USB dongle
Tak ve Çalıştır
Kablosuz M2M bağlantısı
Cep boyutunda tasarım, kompakt ve ultra hafif
Harici anten desteği, daha geniş ağ aralığı