Anasayfa Haber Oppo Find N3 Altın ve Siyah Renkleri Ortaya Çıktı

Oppo Find N3 Altın ve Siyah Renkleri Ortaya Çıktı

Oppo Find N3
Oppo Find N3

Oppo Find N3’ün bu hafta içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor ve telefonun Siyah, Yeşil ve Altın olmak üzere üç renkte geleceğini tahmin ediyorduk. Evan Blass tarafından X’te yayınlanan fotoğraflarda da doğrulanmış oldu. Ayrıca telefonun resmi bir basın renderını da paylaştı.

Sızdıran şahıs Siyah versiyonun canlı bir görüntüsünü yayınlayarak camdan yapılmış altın versiyonun aksine vegan deri kaplamaya sahip olduğunu doğruladı. Yeni Oppo Find N3, Hasselblad markalı kameralarıyla selefinden daha büyük olacak. Beklentiler telefonun son özelliğine kadar OnePlus Open ile aynı olması yönünde.

Yani bu da Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, 16 GB’a kadar RAM ve 512 GB depolama alanına sahip olacağını gösteriyor. Find N3’ün içinde 7.8″ katlanabilir LTPO OLED panel bulunurken, kapakta her ikisi de 120 Hz yenileme hızına sahip 6.31″ OLED ekran görmeyi bekliyoruz.

Oppo Find N3 muhtemelen Çin’e özel kalacak ve OnePlus Fold ile aynı donanımı uluslararası pazarlara taşıyacak. Son detayları 19 Ekim Perşembe günü Oppo ve OnePlus’ın yeni katlanabilir cihazları hakkında yapacakları duyuruda öğreneceğiz.