Anasayfa Haber The Evil Within ve Eternal Threads Ücretsiz Oldu

The Evil Within ve Eternal Threads Ücretsiz Oldu

The Evil Within Eternal Threads Ücretsiz

Epic Games Store oyunculara bu hafta The Evil Within ve Eternal Threads oyunlarını ücretsiz olarak sunuyor. Oyuncular 26 Ekim tarihine kadar bu iki oyunu kütüphanelerine hiçbir ücret ödemeden ekleyebilirler. Platform geçtiğimiz hafta ise Blazing Sails, Q.U.B.E. ve Q.U.B.E. 2’yi dağıtmıştı.

Bu haftanın iki ücretsiz oyunundan biri The Evil Within. İlk olarak 2014 yılında piyasaya sürülen oyun, Bethesda Softworks’ün sahibi olduğu ve artık Microsoft’un sahibi olduğu Japonya merkezli geliştirici Tango Gameworks’ün ilk oyunu. Korku temalı tek oyunculu oyun, Resident Evil serisinin yaratıcısı olarak bilinen Shinji Mikami tarafından yönetildi. Oyunda Dedektif Sebastián Castellanos olarak bu kabuslar dünyasında az kaynakla hayatta kalmak için savaşmanız gerekiyor.

Bu haftaki diğer ücretsiz Epic Games Store oyunu, geliştirici Cosmonaut Studios ve yayıncı Secret Mode’un sunduğu Eternal Threads. Eternal Threads, altı kişinin zaman çizelgesini görüntüleyebileceğiniz ve hatta değiştirebileceğiniz bir bilim kurgu tek oyunculu bulmaca macera oyunu.

Gelecek haftanın oyunları ise Tandem: A Tale of Shadows ve The Evil Within 2 olarak duyurulmuş durumda.