Anasayfa Haber Diablo 4 Oyuncularına ‘Gerçek İnsan Kanı’ İçeren Sıvı Soğutmalı PC Hediye Edilecek

Diablo 4 Oyuncularına ‘Gerçek İnsan Kanı’ İçeren Sıvı Soğutmalı PC Hediye Edilecek

Blizzard, “gerçek insan kanıyla aşılanmış sıvı soğutmalı özel bir bilgisayar” hediye etmeye hazırlanıyor. Bu PC çekiliş ödülü, Diablo IV Season of Blood’ı tanıtmak ve ABD’deki hastanelere kan bağışını teşvik etmek üzere hayranlara sunulacak.

Blizzard’ın bu enteresan çekilişinin ardında şöyle bir neden var: 20 Ekim – 20 Kasım 2023 tarihleri arasında ABD’deki oyuncuların kan bağış merkezlerini ziyaret etmesi için bir özendirme söz konusu. Kan bağışında bulunan oyuncular sayesinde süre dolmadan önce toplanan kan miktarının 666 litreyi aşması bekleniyor. Bu nokta aşıldığında “gerçek insan kanı” ile sıvı soğutmalı PC’nin çekiliş ödülü hayata geçecek.

Çekilişin yanı sıra farklı ödüller de var. 220 litreye ulaşıldığında tüm oyuncular bazı silah kozmetikleri alacak: Dagger: Bloodpetal Anlace, Axe: Bloodpetal Sever, Necromancer Focus: Bloodpetal Heart, Sword: Bloodpetal Blade ve Druid Staff: Bloodpetal Bludgeon.

440 litreye ulaşıldığında tüm oyuncular Loch Raeth Maor Barbarian Armor Cosmetic ve daha önce bahsedilen silah kozmetiklerine sahip olacak. 666 litreye gelindiğinde tüm oyunculara bunlara ek olarak Vermilion Eye Piebald Mount verilecek, ayrıca 18 yaş ve üzeri ABD’li oyuncular için özel gerçek insan kanı aşılanmış bilgisayarı kazanmak için yapılacak çekilişin kilidi açılacak.