Anasayfa Haber Bülten Yayıncılar İçin Ses Çözümü: SteelSeries Sonar

Yayıncılar İçin Ses Çözümü: SteelSeries Sonar

SteelSeries Sonar

SteelSeries, daha önce hiçbir uygulamanın yapamadığı kadar kaliteli bir yayını ayağınıza ücretsiz olarak getiren Yayıncılar İçin Sonar’ı sunuyor. Yazılım paketi, oyunculara hepsi bir arada özel bir ses stüdyosu sağlar ve yayıncıların yüksek kaliteli ses üretimi için ihtiyaç duyduğu her şeyi bir arada sunar. Herhangi bir yayıncı programıyla çalışabilen Yayıncılar için Sonar, mikrofonunuza daha fazla güç vermenin yanında en gürültülü ortamda bile bir kayıt stüdyosu gibi ses üretimi için yanınızdadır. Yayıncılar için Sonar, yayınlarınızı bir sonraki seviyeye taşımak isteyen yayıncılar ve oyuncular için ideal bir ses çözümdür.

Kurulumu Son Derece Kolay

Sadece üç basit adımda, yüksek sesle çok net bir şekilde canlı yayına tek bir tuşa basarak başlayabilirsiniz. Yayıncılar için Sonar, kurulumu ve kullanımı son derece kolay bir arayüze sahiptir ve sesinizi stüdyo kalitesine ulaştırır. Compressor ve Limiter gibi profesyonel mixing yazılımlarına, ek ses programlarına veya eklentilere olan ihtiyacı ortadan kaldırır. Herhangi bir mikrofon veya kulaklığı bağlayın, yayın kaynağı olarak Sonar Stream’i kullanın ve sihir kendiliğinden gerçekleşsin. Ardından tek yapacağınız uygulamalarınızı ses akışınıza sürüklemek. Basit ön ayarlarda kullanırken kendi panelinizle oyunlarınıza özel düzenlemeler yapabilirsiniz.

Mikrofonunuzu Güçlendirin

Yayıncılar için Sonar, son teknoloji ürünü mikrofonlarınızın ön ayarlamalarında yayınlarınızın tüm potansiyelini ortaya çıkartırken aynı zamanda klavye tuşlarının tıklamalarından tutun, fanların gürültüsüne kadar birçok sesi ClearCast AI gürültü engelleme özelliği sayesinde kristal netliğinde sese ulaşmanızı sağlar. Yayıncılar için Sonar’ın bir diğer harika özelliği de kimin hangi kanalları duyacağına karar vermenize olanak tanır. Böylece hedef kitlenizle yalnızca belirli kanalları paylaşmayı seçebilirsiniz. Ayrıca yayın sırasında sesle ilgili sorunların yaşanma riskini azaltmak adına OBS Studio, Twitch Studio veya Streamlabs gibi kullandığınız herhangi bir yayın yazılımınıza uyumlu olarak çalışır.

Sesi Her Haliyle Kontrol Edin

Yayıncılar için Sonar’ın asıl avantajlarından biri, her ses kaynağını yayın yazılımınıza göndermenize gerek kalmadan yüksek kaliteli bir ses düzeneği oluşturmanıza olanak sağlar ve daha akıcı bir şekilde ince ayar yapmanızı sağlar. İzleyicilerine veya arkadaşlarına yüksek kaliteli ses sunma konusunda ciddi olan her yayıncı veya oyuncunun sahip olması gereken bir araç olan Yayıncılar için Sonar, ses geçişlerinde, diğer kanallarınızda (oyun, sohbet, media, mikrofon) ve kişisel olarak yarattığınız ses karışımlarınızda kendi akışlarınızı tamamen kontrol edebilirsiniz.

Alias ve Alias Pro ile Tam Uyum

SteelSeries’in Yayıncılar için Sonar’ın özelliklerinin dokunduğu ve oyuncular için en iyi yayın mikrofonu olarak öne çıkan Alias da ses kalitesinde ihtiyaçlarınızı karşılaşmaktan geri kalmayacak. Kayıt stüdyosu kalitesini gerçek anlamda yaşamak isteyenler en iyi ses deneyimine artık sahipler.

Yayıncılar için Sonar yazılımı ile birlikte gelen ön tanımlı ayarlar, standard bir mikrofonun çok ötesinde dizayn edilmiş Alias ve Alias Pro’nun gelişmiş yetenekleri ile sizin daha iyi kayıt deneyimi yaşamanıza, bu deneyimleri ister yayın isterseniz de diğer tüm noktalarda değerlendirmenize olanak tanıyor.