Anasayfa Haber Final Cut Pro Mac ve iPad Sürümü Yapay Zeka ve Performans İyileştirmeleri...

Final Cut Pro Mac ve iPad Sürümü Yapay Zeka ve Performans İyileştirmeleri ile Güncelleniyor

Mac ve iPad Final Cut Pro Yeni Özellikler

Apple yakında Mac ve iPad platformlarında Final Cut Pro için yeni özellikler sunan bir güncelleme yayınlayacak. Peki, Mac için Final Cut Pro 10.7 ve iPad için Final Cut Pro 1.3 yenilikleri neler olacak?

Mac İçin Final Cut Pro 10.7 ve iPad İçin Final Cut Pro 1.3 Yenilikleri

Apple’a göre güncellenen video düzenleme uygulaması nesne ve yüz izlemeyle daha iyi sonuçlar elde etmek için yeni bir makine öğrenimi modelinden yararlanacak. Ek olarak, H.264 ve HEVC kodlaması, Apple işlemcisinin medya motorlarının gelişmiş eşzamanlı işlemesi sayesinde görünüşe göre daha hızlı olacak. Kullanıcı deneyimi tarafında, yeni Final Cut Pro otomatik zaman çizelgesi kaydırmanın yanı sıra, üst üste binen bağlantılı kliplerden oluşan seçilen bir grubu tek bir hikaye akışında basitleştirme seçeneği ve bağlantılı klipleri mevcut bağlantılı hikayelerle birleştirme yeteneği ile birlikte geliyor.

iPad için Final Cut Pro’da ise kullanıcılar yeni seslendirme kayıt aracından, eklenen renk derecelendirme ön ayarlarından, yeni başlıklardan, genel iş akışı iyileştirmelerinden ve pro kamera modunda stabilizasyon aracından yararlanabilecek.

Final Cut Pro güncellemesinin hem Mac hem de iPad sürümleri bu ayın sonlarında kullanıcılarla buluşacak.