Anasayfa Haber NASA’dan Ücretsiz Yayın Hizmeti: NASA+

NASA’dan Ücretsiz Yayın Hizmeti: NASA+

NASA+

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, NASA+ adlı bir yayın hizmetini hayata geçirdi. NASA+ tamamen ücretsiz olması ve izleyicilere herhangi bir reklam göstermemesi ile de öne çıkıyor.

NASA+ web sitesi, üst kısmında yazmaya başladığınızda ilgili önerileri göstermeye başlayan bir arama çubuğu bulunan sade bir arayüze sahip. Sonuçlar sayfasında, web sitesi arama kutusuna yazdıklarınıza göre filtreler gösteriyor.

NASA+ hizmetine resmi web sitesi üzerinden ya da büyük bir revizyondan geçen NASA uygulaması üzerinden kolayca erişebiliyorsunuz. Uygulama Android, iPhone, iPad ve Apple TV dahil olmak üzere çeşitli platformlar için mevcut durumda. Uygulamadaki NASA+ içeriğini izlemeye başlamak için izle sekmesine gidebilirsiniz.

NASA, 30 milyondan fazla indirilen uygulamasının 21.000’den fazla görüntü, podcast, haber ve uzun metrajlı hikaye ve canlı etkinlik kapsamından oluşan bir kataloğa sahip olduğunu söyledi. Uygulamadaki fotoğrafları değerlendirebilir ve Uluslararası Uzay İstasyonu’nun (ISS) tepenizden geçişini izlemek için bildirim bile alabilirsiniz.

Uygulamadaki Keşfet sekmesi, NASA’nın roketlerinin, uzay araçlarının ve gezginlerinin 3D modellerine göz atmanızı sağlıyor. Artırılmış gerçeklik (AR) destekli bu 3B modelleri akıllı telefonunuzda görüntüleyebilir, döndürebilir ve büyütebilirsiniz.