Anasayfa Haber Amazon Gülümseten Kasım Fırsatları: Masaüstü Bilgisayarlar

Amazon Gülümseten Kasım Fırsatları: Masaüstü Bilgisayarlar

amazon gülümseten kasım fırsatları

Amazon Türkiye’nin 13 – 30 Kasım tarihleri arasında düzenlediği Gülümseten Kasım Fırsatları indirimleri başladı. Kampanyaya özel birçok kategoride avantajlı fiyatlar sizleri bekliyor.

Biz de her zaman olduğu gibi ilginizi çekebilecek ürünleri listelemeye devam ediyoruz.

Masaüstü Bilgisayarlar

Prime üyelerine özel ayrıcalıklar devam ediyor

“Gülümseten Kasım Fırsatları”nda tüm Amazon.com.tr müşterileri ihtiyaçlarını uygun koşullarla karşılama imkânı bulurken Prime üyeleri de kendilerine özel ayrıcalıklarla Amazon’da alışveriş ve eğlencenin en iyisinin keyfini çıkarabilecekler. Amazon’un tüm dünyada 200 milyonu aşkın üyesi olan Prime, Türkiye’deki alışveriş ve eğlence severlerin ayda sadece 39 TL’ye sahip olabileceği müthiş avantajlar sunuyor:

  • Hızlı ve ücretsiz teslimat seçenekleri: Amazon Prime üyeleri herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin hızlı ve ücretsiz teslimat seçeneklerinin keyfini çıkarıyor.
  • Alışveriş ayrıcalıkları: Kendilerine özel ek indirimlerden de faydalanan Prime üyeleri aynı zamanda Çok Al & Az Öde ile 250 TL ve üzeri alışverişlerde sepette yüzde 10 indirim kazanıyor.
  • Seçili ürünlerde fiyat farkı tutarında ücret iadesi garantisi: “Gülümseten Kasım Fırsatları” boyunca Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından satın alınan, satıcısı ve göndericisi Amazon.com.tr olan seçili ürünlerin fiyatı 30 Kasım tarihine kadar düşerse aradaki fark hediye kartı olarak müşterilerin Amazon hesabına tanımlanıyor.
  • Prime Video: Amazon Prime üyeleri, üyelikleriyle birlikte gelen Prime Video ile aralarında popüler Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir içerik seçkisini ek ücret ödemeden Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleriyle primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV’lerindeki Prime Video uygulaması aracılığıyla izleyebiliyor.
  • Prime Gaming: Prime Gaming ile tüm Prime üyeleri piyasanın önde gelen oyunlarında oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla bütünsel bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabiliyor.

Henüz Prime üyesi değilseniz www.amazon.com.tr/prime adresinden hemen üye olup “Gülümseten Kasım Fırsatları” etkinliğinde Prime ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz.