Anasayfa Makale Netflix’te Yakın Zamanda Çıkacak İlgi Çekici Yapımlar

Netflix’te Yakın Zamanda Çıkacak İlgi Çekici Yapımlar

TurkNet sponsorluğunda hazırladığımız Netflix içeriklerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bugünkü makalemizde Netflix’te yakın zamanda çıkış yapacak yapımları listeleyeceğiz.

Avatar: The Last Airbender

Avatar The Last Airbender

Bir neslin çizgi filmleri ile büyüdüğü Avatar, Netflix disizi olarak karşımıza çıkıyor. Su. Toprak. Ateş. Hava. Uzun zaman önce dört ulus, uyum içinde yaşıyordu. Sonra her şey değişti. Aang’ın öyküsünün canlı aksiyon türünde bir uyarlaması.

Oyuncular: Gordon Cormier, Kiawentiio Tarbell, Ian Ousley, Dallas James Liu, Daniel Dae Kim, Paul Sun-Hyung Lee, Elizabeth Yu, Ken Leung, Maria Zhang, Tamlyn Tomita

Yönetmen: Michael Goi, Roseanne Liang, Jabbar Raisani, Jet Wilkinson

Meraklı Adamın 10 Günü

Meraklı Adamın 10 Günü

İyi Adamın 10 Günü ve Kötü Adamın 10 Günü yapımlarının ardından şimdi de Meraklı Adamın 10 Günü adlı yapım izleyicilerle buluşuyor.

  • Oyuncular: Nejat İşler, Şenay Gürler, Hazal Subaşı, İlayda Akdoğan, Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik, Ayten Uncuoğlu, Cem Uslu, Ece İrtem, Gurur Çiçekoğlu, Sezer Arıçay
  • Yönetmen: Uluç Bayraktar

İstanbul İçin Son Çağrı

İstanbul İçin Son Çağrı

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’i yeniden bir araya getiren İstanbul İçin Son Çağrı bu hafta yayında olacak. Mehmet ve Serin İstanbul’daki hayatlarından uzakta, New York’ta havaalanında tesadüfen karşılaşır. Onları heyecan ve tutku dolu bir macera beklemektedir.

Oyuncular: Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Annie McCain Engman

Yönetmen: Gönenç Uyanık

Squid Game: The Challenge

Squid Game: The Challenge

Squid Game’in dünyasında giren 456 gerçek oyuncu, hayatlarını değiştirecek 4,56 milyon dolarlık ödül için becerilerini ve de kişiliklerini büyük bir sınava tabi tutuyor.

  • Oyuncular: Theresa Sherron, Deandre Sipthekid Smith, Lee Taylor, Terry Myers
  • Yönetmen: Hwang Dong-hyuk

POMPEII

POMPEII

2014 yapımı POMPEII, Netflix’e geliyor. Filmde Vezüv Yanardağı’nın patlamasına günler kala Napoli’ye gönderilen bir köle, sevdiği kadını kurtarmak için evine dönmeye kararlıdır.

Oyuncular: Kit Harington, Emily Browning, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica Lucas, Currie Graham, Sasha Roiz, Kiefer Sutherland, Jared Harris, Carrie-Anne Moss

Yönetmen: Paul W.S. Anderson

Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu

Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu

Yine bir neslin çocukluğunun efsanevi çizgi / animasyon filmlerinden birinin devam filmi geliyor: Tavuklar Firarda. Bir grup korkusuz tavuk, şüpheli işlerin döndüğü yakındaki bir çiftlikte korkunç bir tehditle karşı karşıya kalan kümes hayvanlarını kurtarmak için birlik olur.

Yönetmen: Sam Fell

La Casa De Papel Berlin

La Casa De Papel Berlin

Popüler dizi “La Casa de Papel”deki olayların öncesinde geçen bu dizide altın çağındaki Berlin, en iddialı soygunlarından birini planlamak için Paris’te usta bir çeteyle bir araya gelir.

Oyuncular: Najwa Nimri, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Michelle Jenner, Julio Peña, Begoña Vargas, Tristán Ulloa, Julien Paschal, Joel Sánchez, Martin Aslan, Yuri D. Brown, Rachel Lascar, Miguel Tarifa, Raphael Desprez, Miko Jarry, Marcel Gonzalez, Matthieu Brion, Laura Roqué

Yönetmen: David Barrocal, Geoffrey Cowper, Albert Pinto

Kuş Uçuşu (2. Sezon)

Kuş Uçuşu

Kenan, Lale’ye bir itirafta bulunur. Selim ise şüphelerini dile getirir. Aslı daha cüretkâr bir tutum içine girerken Lale parçaları birleştirir ve karşı hamlesini yapar. Kuş Uçuşu 2. sezonu ile 14 Aralık’ta yayında.

Oyuncular: Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, Demircan Kaçel, Burak Yamantürk, İrem Sak, Defne Kayalar, Şifanur Gül

Yönetmen: Deniz Yorulmazer

Car Masters: Rust to Riches (5. Sezon)

Car Masters Rust to Riches

Netflix’in en beğenilen yapımlarından biri olan Car Masters, 5. sezonuyla 13 Aralık’ta yayında olacak. Car Masters’ta Gotham Garajı’ndaki renkli ekibin birbirinden farklı arabaları ve kamyonetleri tamir ederek yüksek fiyatlara satabilecekleri cazip araçlara dönüştürdüğüne tanık olacaksınız.

Oyuncular: Mark Towle, Shawn Pilot, Constance Nunes, Tony Quinones, Mike “Caveman” Pyle

3 Cisim Problemi

3 Cisim Problemi

Netflix, yeni bir bilim kurgu uyarlaması ile karşımızda. 1960’larda Çin’de alınan önemli bir karar, uzayı ve zamanı aşarak günümüzdeki bir grup bilim insanını insanlığın en büyük tehdidiyle yüzleşmek zorunda bırakır.

Oyuncular: Marlo Kelly, Saamer Usmani, Jess Hong, Jovan Adepo, Rosalind Chao, Sea Shimooka, John Bradley, Eiza González, Benedict Wong, Liam Cunningham, Alex Sharp, Tsai Chin, Zine Tseng, Bea Svistunenko, Avital Lvova, Vedette Lim, Andy M Milligan, Jonathan Pryce

Yönetmen: Minkie Spiro, Derek Tsang

Lupin (Yeni Sezon)

lupin

Arsen Lüpen’in maceralarından esinlenen kibar hırsız Assane Diop, varlıklı bir aile yüzünden haksızlığa uğrayan babasının intikamını almak için kolları sıvar. Lupin üçüncü sezonuyla şimdi Netflix’te.

  • Oyuncular: Omar Sy, Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme, Nicole Garcia, Hervé Pierre, Soufiane Guerrab, Antoine Gouy, Fargass Assandé, Vincent Londez, Shirine Boutella, Mamadou Haïdara, Etan Simon, Ludmilla Makowski
  • Yönetmen: George Kay

 

Listemizin sonuna geldik. Her ne kadar izlediğimiz belgesel, film ve diziler teknolojik, bilimsel ve bir o kadar da sürreal olsa da internetiniz o kadar teknolojik olmayabilir. Artık belgesel, film ve diziler, özellikle 4K çözünürlük, HDR ve çeşitli ses teknolojilerinin de hayatımıza girmesiyle birlikte, oldukça büyük boyutlara sahip. Netflix gibi platformlardan izlenen içeriklerde herhangi bir depolama sorunu yaşamasanız da hızlı bir internet bağlantınızın olması artık şart.

Günümüz internet teknolojileri ile artık online medya akış hizmetlerinden yararlanmak mümkün. Ancak internet hızının yüksek olması, bağlantının sağlıklı olması ve yoğunluktan etkilenmemesi de oldukça önemli. Buna ek olarak, evinizde bağlı bulunan diğer cihazlar ve kullanıcı sayısı da internet hızınıza etki edebilir.

Her ne kadar ADSL ve VDSL altyapı teknolojileri fiber internet altyapısına göre yavaş ve sorunlu gibi gözükse de çoğunlukla internet servis sağlayıcısına bağlıdır. İyi optimize edilmemiş sunucular, yoğunluğu tolere etmek için kısılan bant genişliği, kalitesiz donanım ve kablolar bu sorunların oluşmasındaki temel sebep.

Ayrıca CDN sunucuları da dizi ve film gibi içerikleri indirirken veya izlerken oldukça büyük öneme sahip. Bu teknoloji sayesinde veriler ana sunucudan değil, konumunuza en yakın CDN sunucularından çekilir.

Bu sebeple içeriklerin önbelleğe alma gecikmesi ortadan kalkar, altyapınızın ve aldığınız hizmetin desteklediği maksimum hızda veri indirmesi yapabilirsiniz.

CDN’ler, internet servis sağlayıcıların kendilerine özel kurdukları bir ağ. Bu ağ diğer operatörlerle paylaşılabilmesine rağmen, kendi kullanıcıları için daha büyük bir öneme sahiptir. Örneğin TurkNet, Türkiye’de bu işi başarılı sürdürebilen nadir servis sağlayıcılardan biri. Şirket, kendi CDN sunucuları ile kullanıcılarının veriye daha hızlı erişmesini sağlıyor.

Günümüzde medya tüketimi için hızlı bir internet artık zorunluluk haline geldi. Düşük hızlarla 4K kalitesindeki içerikler daha düşük çözünürlüklerde izlenmek zorunda kalırken, artık gigabit seviyesine ulaşan internet hızları ile orijinal çözünürlükte çok rahat izlenebiliyor. Tabii ki bunun için altyapının bulunduğu bir adreste olmanız şart. TurkNet, GigaFiber adını verdiği ve kendi altyapısıyla kurduğu fiber ağı ile kullanıcılarına dünya standartlarında olan 1.000 Mbps’ye varan eşit indirme ve yükleme hızlarını taahhütsüz şekilde sunuyor.

Hızlı İnternet, Netflix İçin İhtiyaç Haline Geldi

Günümüzde 4K HDR içerikler için hızlı bir internet artık zorunluluk haline geldi. Düşük hızlarla uzun süren önbellek işlemi, artık gigabit seviyesine ulaşan internet hızları ile sıfıra iniyor. Tabii ki bunun için altyapının sorunsuz ve güncel bir teknolojiyle desteklenmesi de şart. TurkNet, GigaFiber adını verdiği ve kendi altyapısıyla kurduğu fiber ağı ile kullanıcılarına 1.000 Mbps’ye varan indirme ve yükleme hızı vadediyor.

TurkNet GigaFiber Nedir?

Türkiye’nin başarılı servis sağlayıcılarından olan TurkNet, kendi altyapısıyla kullanıma açtığı GigaFiber hizmetini avantajlı fiyatlarla sunuyor. Üstelik vaat edilen 1.000 Mbps’e kadar olan hız yalnızca download yani indirme hızında değil, upload yani yükleme hızında da kullanıcıların hizmetine sunuyor.

GigaFiber hizmeti, TurkNet’in diğer hizmetlerinde olduğu gibi taahhütsüz bir hizmet ve farklı bir operatörden geçmeniz durumunda taahhüt cayma bedelinin 1.000 TL‘ye kadar olan kısmı da TurkNet tarafından karşılanıyor. Adresinizde TurkNet GigaFiber varsa, siz de hemen TurkNet’li olmak için başvurunuzu iletebilirsiniz.

  • Taahhüt ve kota yok: Hizmetinizi memnun olduğunuz sürece kullanın. Kota derdi olmadan da Steam’den dilediğiniz gibi oyun indirebilir, Netflix’ten 4K içerik izleyebilir ve canlı yayın yapabilirsiniz.
  • Yüksek upload hızları: 1.000 Mbps’ye kadar hız seçenekleriyle Zoom ve EBA gibi platformlara kesintisiz erişim sağlayın. Twitch, TikTok ve YouTube gibi platformlarda en yüksek kalitede canlı yayınlar yapın.
  • Dünya kalitesinde hizmet: TurkNet, dünya hızında ve kalitesinde GigaFiber’i tamamen kendi altyapısında sunuyor. Sizi özgürleştiren, yüksek hızlı ve müşteri odaklı hizmet, sürekli iyileştirilmeye devam ediliyor.
  • 7/24 müşteri desteği: Dilediğiniz zaman TurkNet’e ulaşabilirsiniz. Destek talepleriniz hızlı çözülüyor.
  • Hızlı müdahale ve çözüm: TurkNet’in kendi altyapısında olan bu hizmette gerekli tüm müdahaleleri kendi uzman ekibi rekor sürelerde yapabiliyor.

12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı Kampanyası

İnternet servis sağlayıcıları, taahhüt ile birlikte, gelişen altyapılara rağmen düşük hızlarda hizmet almanıza, problem yaşamanız durumunda abonelik iptali yapamamanıza sebep oluyor. Vaat edilen hızı alamamanız durumunda farklı bir operatöre geçmek isterseniz, maalesef sözleşmedeki taahhüt süreniz boyunca aboneliğinizi ücretsiz iptal ettirme seçeneğiniz yok.

Buna rağmen aboneliğinizi bitirmek isterseniz, operatörün “pek de görünür olmayan” indirim tutarları ve ceza tutarını ödemek zorunda kalırsınız. Bu tutar, taahhüt süresince ödeyeceğiniz faturaların üstüne de çıkabilir.

Türkiye’deki servis sağlayıcıların çoğu taahhütlü paketlerle hizmet sağlıyor. Ancak bu paketler hızları ve fiyatları ile kullanıcıları memnun etmeyebiliyor. Bu sebeple herhangi bir operatörün taahhütlü hizmetini almadan önce iyi düşünmenizi öneriyoruz. Aksi halde geri dönüşü oldukça zahmetli.

Bazı operatörler taahhütlü hizmetlerinin yanında taahhütsüz hizmetler de sunuyor. Fakat bu taahhütsüz hizmetlerin fiyatları diğerlerine göre daha yüksek olduğu için çoğu kullanıcı taahhüt vermeyi seçiyor. TurkNet ise tamamen taahhütsüz paketleriyle bu sorunların üstesinden gelmeyi amaçlamış.

Yani TurkNet ile hızlı, taahhütsüz, internette özgür olmayı tam anlamıyla yaşayabilirsiniz. Hem de 12 ay boyunca sabit fiyat avantajıyla!

Hatırlarsanız TurkNet, GigaFırsat kampanyasının yanında, yeni aboneler için 12 ay sabit fiyat garantisi verdiği yeni kampanyasını da duyurmuştu. 12 Ay Sabit Fiyat Fırsatı ile TurkNet, 12 aylık faturanızı peşin ödeyerek fiyatınızı sabitleme avantajı sunuyor. Hem de mevcut fiyatı 299.90 TL olan hizmeti 279.90 TL üzerinden sabitleyebiliyorsunuz. Peşin ödeme fırsatından yararlanmak için faturanızı ister peşin isterseniz de bankanızın sunduğu taksit seçeneklerini kullanarak ödeyebilirsiniz.

Yani hem taahhütsüz hem de sabit fiyatlı internet bir arada, dilediğinizde de hizmeti iptal ederek kalan kullanımlarınız için para iadesi de alabilirsiniz.

TurkNet ile hem hızlı hem özgür internet deneyiminize dilediğiniz gibi devam etmeniz mümkün.


TurkNet sponsorluğunda Technopat okurlarına yararlı olması için hazırlanmıştır: https://www.technopat.net/turknet bölümünde internet odaklı yardımcı makalelerimizi bulabilirsiniz.

– Advertorial / Reklam –