Anasayfa Haber Killer Instinct Anniversary Edition Çıkış Tarihi Belli Oldu

Killer Instinct Anniversary Edition Çıkış Tarihi Belli Oldu

Killer Instinct Anniversary Edition Çıkış Tarihi

Geçtiğimiz hafta Microsoft ve geliştirici Iron Galaxy, dövüş oyununun birçok karakteri için büyük bir denge güncellemesi içerecek olan Killer Instinct Anniversary Edition’ı yayınlamayı planladıklarını duyurmuş ancak yeni sürüm için bir çıkış tarihi açıklanmamıştı. Şimdi ise konuyla ilgili beklenen açıklama geldi.

Killer Instinct X resmi hesabı Anniversary Edition güncellemesinin 28 Kasım tarihinde Xbox, Windows Store ve Steam kullanıcıları için yayınlanacağını belirtti.

Killer Instinct Anniversary Edition ve denge yaması yeni alıcılar için 29,99 dolara satışa sunulacak ve oyunun 29 karakterinin tamamının yanı sıra VIP Double XP Booster, tatil karakter aksesuarları ve daha fazlası gibi ekstra içerikler içerecek.

Xbox konsolunda hali hazırda Killer Instinct Definitive Edition’a sahip olanlar veya oyunu PC için Windows Store’dan alanlar oyuna ücretsiz olarak sahip olacak. Definitive Edition App ve Xbox Killer Instinct Classic 1 & 2, Killer Instinct Anniversary Edition’a dahil edilmeyecek ancak Definitive Edition’a sahip olanlar Anniversary Edition’ın yayınlanmasından sonra bile bu içeriği indirebilecek.

Killer Instinct’in Steam’den satın alınmış herhangi bir sürümüne sahip olanlar Killer Instinct Anniversary Edition Kalıcı VIP Çift XP Güçlendiricisini ve Gargos’un Altın Tanrı ve Argent Shroud renklerini birlikte ücretsiz olarak alabilecek.

Killer Instinct’in ücretsiz sürümü artık ilk kez Steam’de oynanabilecek. Her üç ücretsiz sürüm de (Xbox, Windows Store ve Steam) oyuncuların her hafta bir karakteri oynamasına izin verecek ve 29 dövüşçünün tamamı artık ücretsiz rotasyonun bir parçası olacak.

Anniversary Edition için yama notları, savaşçı karakterlerin çoğunun denge güncellemeleri alacağını ancak 10 karakterin herhangi bir denge güncellemesi almayacağını gösteriyor.