Anasayfa Haber WhatsApp Android Beta Kullanıcı Adına Göre Arama Özelliğini Test Ediyor

WhatsApp Android Beta Kullanıcı Adına Göre Arama Özelliğini Test Ediyor

Android WhatsApp uygulaması, en son beta sürümü ile kullanıcı adına göre arama özelliğini test etmeye başladı. WABetaInfo, WhatsApp Android Beta 2.23.25.19 sürümündeki yeni özelliğin henüz beta test kullanıcılarına sunulmadığını belirtiyor.

WhatsApp bir süredir kullanıcı adı ekleme özelliği üzerinde çalışıyor. Telefon numaralarını açıklamak zorunda kalmayacakları için kullanıcıların ekstra bir gizlilik katmanı eklemek üzere özel kullanıcı adları seçmelerine olanak tanınacak.

Mesajlaşma uygulaması şu anda kullanıcıların telefon numaralarını arama çubuğuna yazarak diğer kişileri bulmasına olanak tanıyor. Kullanıcı adına göre arama özelliği ise kullanıcıların arama çubuğunu kullanarak diğer kişileri kullanıcı adlarını yazarak bulmalarına izin verecek.

Diğer taraftan WhatsApp’a gelen kullanıcı adı özelliğinin uygulamanın kararlı sürümüne ne zaman geleceğine dair henüz herhangi bir bilgi yok. WhatsApp hesabı için bir kullanıcı adı ayarlamanın kullanıcıya bağlı olacağını da belirtelim.

WhatsApp’ın kullanıcıların e-posta adreslerini kullanarak iki adımlı doğrulama yapmasına olanak tanıdığını da hatırlatalım.