Anasayfa Haber Goat Simulator 3 Mobile, iOS ve Android İçin Çıktı

Goat Simulator 3 Mobile, iOS ve Android İçin Çıktı

Goat Simulator 3 Mobile

İsveçli geliştirici Coffee Stain Studios tarafından Goat Simulator 3 Mobile oyununun iOS ve Android platformları için çıktığı duyuruldu. Oyunda amaç daha önce olduğu gibi maksimum kaosa neden olmak ve mümkün olduğunca çok sayıda NPC’nin gününü mahvetmek için açık bir dünyada kargaşayı seven bir keçi rolünü üstlenmek. En son sürüm jetpack’ler, roketatarlar ve süper şarjlı kafalar gibi aksesuarlarla yıkımı hızlandırırken keçilerinizi şüpheli moda aksesuarlarıyla donatmanıza da olanak tanıyor.

Mobil sürümde PS5, Xbox Series X/S ve PC’de bulunan özelliklerin hemen hemen aynısı ve ortak çok oyunculu desteği sunuluyor. Diğer mobil özellikler arasında birden fazla keçi seçeneği, açık dünyada yeterli sayıda görev, mini oyunlar, “Newton’un suratına tokat atan bez bebek fiziği” ve daha fazlası yer alıyor.

Goat Simulator 3’ün aslında serideki ikinci oyun olduğunu hatırlatalım. Geliştirici, 2’yi ilginç bir şekilde atlamıştı ve üçüncü oyun geçtiğimiz yıl orijinalinden tam sekiz yıl sonra ortaya çıkmıştı.

Oyun, Google Play Store’da 429,99 TL ve App Store’da 299,99 TL’ye satılıyor.