Anasayfa Haber Logitech Astro A50 X Oyuncu Kulaklığı Tanıtıldı

Logitech Astro A50 X Oyuncu Kulaklığı Tanıtıldı

Logitech Astro A50 X

Logitech tarafından Astro A50 X oyuncu kulaklığını tanıtıldı. Logitech Astro A50 X odyofil ses özellikleri sunmanın yanı sıra ses ve video dahil olmak üzere tüm kurulumunuzu tek bir düğmeye dokunarak PlayStation 5, Xbox Series X ve PC arasında değiştirebilen bir dock ile birlikte geliyor.

Logitech Astro A50 X Özellikleri

Astro A50 X, 40mm grafen ses sürücüleri, 16 bit 48 kHz yayın kalitesinde mikrofon, Dolby Atmos desteği ve Lightspeed kablosuz sistemi ile birlikte geliyor. Ürünün Logitech G Hub üzerinden EQ  ve seviyeleri ayarlayabiliyorsunuz. Bluetooth ise telefon sesini karıştırmak veya bir Nintendo Switch bağlamak için kullanılabilir. Kulaklığın tek şarj ile 24 saate kadar çalıştığı belirtiliyor ve kulaklık dock üzerinde kablosuz olarak ya da USB-C portu üzerinden şarj edilebiliyor.

Dock, Logitech’in PlaySync teknolojisi olarak adlandırdığı HDMI geçişini kullanarak oyun ve ev AV kurulumunuz için bir anahtar olarak kullanılmasını sağlıyor. Dock, 120Hz’de 4K’yı destekleyen iki HDMI 2.1 giriş portu (Xbox ve PS için), PC için bir USB-C DisplayPort ve bir HDMI 2.1 çıkışı ile birlikte geliyor.

Tüm bunlarla birlikte, değişken yenileme hızı (VRR) veya otomatik düşük gecikme modu (ALLM) oyun özelliklerine müdahale etmeden cihazlar arasında geçiş yapabiliyor ve tek bir HDMI çıkışından TV’nize veya monitörünüze aktarılabiliyor.

Logitech Astro A50 X Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Astro A50 X, 379 dolar fiyat etiketi taşırken 2024 yılının ilk yarısında piyasadaki yerini alacak.