Anasayfa Haber Apple Arcade Aralık 2023 Oyunları İle Güncellendi

Apple Arcade Aralık 2023 Oyunları İle Güncellendi

Apple Arcade Aralık 2023

Apple tarafından Apple Arcade oyun hizmetine Aralık 2023 güncellemesi yapıldı. Platforma eklenen yeni oyunlar ise Disney Dreamlight Valley, Sonic Dream Team, Puzzle & Dragons Story ve Turmoil+ olarak karşımıza çıkıyor.

Apple Arcade Aralık 2023 Oyunları Neler?

Disney Dreamlight Valley, Disney karakterlerinin başrolde olduğu bir yaşam simülasyon oyunu. Oyun daha önce konsol platformlarında da mevcuttu. Oyunun bu sürümü, temel sürümü ve diğer platformlarda ücretli bir seçenek olan A Rift in Time genişletmesini içeriyor. Diğer sürümleriyle karşılaştırıldığında Apple Arcade sürümünde uygulama içi satın alma işlemleri bulunmuyor. Bundan dolayı Star Path sezonları veya Premium Shop oyunda yer almıyor.

Sonic Dream Team ise popüler Sonic karakterlerinin rol aldığı bir yarış oyunuyken Puzzle & Dragons Story bir rol yapma macera üçlü eşleştirme oyunu. Turmoil+ ise oyunculara para kazanmak ve yakındaki kasabayı büyütmek için petrol kazma görevi veren bir simülasyon oyunu.

Bu oyunların çoğunun Apple Arcade hizmetine Ekim ayında yapılan fiyat artışının ardından Kasım ayında duyurulduğunu hatırlatalım. Hizmetin aylık ücreti ise şu anda 69,99 TL.