Anasayfa Makale Samsung Akıllı Telefonlar, Tabletler ve Aksesuarlar “Yılın Son Fırsatları” ile Amazon.com.tr’de

Samsung Akıllı Telefonlar, Tabletler ve Aksesuarlar “Yılın Son Fırsatları” ile Amazon.com.tr’de

Aralık ayı her yılbaşı dönemi olduğu gibi fırsatları beraberinde getirdi. Amazon.com.tr, bu yıl Yılın Son Fırsatları kampanyasıyla birlikte teknolojik ürünler başta olmak üzere birçok üründe avantajlı fiyatlar sunuyor. Bu ürünler arasında Samsung marka akıllı telefonlar, tabletler ve aksesuarlar da var. Peki bu ürünler özellikleri ile ne sunuyor?

Samsung Galaxy S21 FE 2. Nesil: Snapdragon İşlemciyle Artık Daha Güçlü

Samsung, Galaxy S21 serisi ile birlikte yeni bir tasarım anlayışına geçmiş ve telefonlarını baştan aşağı yenilemişti. Başarılı bir çıkış sergileyen serinin ardından, Galaxy S20’de olduğu gibi Galaxy S21’de de FE sürümü bekleyen kullanıcılar istediklerini elde etmişti.

Samsung, Galaxy S21 FE modelini ilk aşamada Exynos işlemci ile çıkarmış, sonradan ise güncelleyerek Qualcomm işlemcili modelini ülkemizde satışa sunmuştu. Bugün baktığımız model de Qualcomm işlemcili model.

Samsung Galaxy S21 FE 5G Snapdragon

Galaxy S21 FE, serinin en kırpılmış cihazı olmasına karşın teknik donanım kısıtlaması olmadan piyasaya sürülmüştü. Yani akıllı telefon, tıpkı Galaxy S21’de olduğu gibi “Samsung Exynos 2100” işlemciyle kullanıma sunuldu. 2. Nesil olarak adlandırılan Qualcomm Snapdragon 888 işlemcili modelse, bu modelden daha güçlü çekirdekleri ve GPU’su ile öne çıkıyordu.

Galaxy S21 FE’nin ekran çözünürlüğünü düşündüğümüzde, “Qualcomm Snapdragon 888” işlemci cihazı bir canavara dönüştürüyor.

Samsung Galaxy S21 FE’yi Amazon.com.tr’nin Yılın Son Fırsatları kampanyası dahilinde avantajlı fiyatlarla satın almak için tıklayın;

Ayrıca Galaxy S21 FE satın alanlara Galaxy Buds 2 hediye edildiğini de belirtelim.

Diğer Samsung akıllı telefon fırsatları için tıklayın.

Samsung Galaxy A34: Hem Uygun Fiyatlı Hem Güçlü

Samsung, uygun fiyatlı telefonlarıyla pazarda büyük bir paya sahip. Bu ürünlerden biri de Galaxy A34 5G modeli. Yeni akıllı telefon, özellikle 8 GB RAM ve 128 GB’dan başlayan depolama seçeneğiyle birlikte segmentinin üstünde özellikler sunuyor.

Samsung Galaxy A34 5G Özellikleri

8 çekirdekli MediaTek Dimensity 1080 işlemciden güç alan akıllı telefon 3 adet arka kamera ile geliyor. Ana kamera tarafında 48 MP çözünürlük sunan Galaxy A34 5G, 4K 30 FPS de video çekebiliyor. Bu da onu yine segmentinin üstünde bir cihaz yapıyor.

Samsung Galaxy A34 5G’yi Amazon.com.tr’nin Gülümseten Kasım Fırsatları kampanyası dahilinde avantajlı fiyatlarla satın almak için tıklayın;

Samsung Galaxy Tab A9 Plus: Büyük ve Uygun Fiyatlı Tablet

Samsung, giriş-orta seviyeye yerleştirdiği Galaxy Tab serisinin yeni üyelerini tanıtmıştı. Bunlardan biri de 11 inç boyuta sahip Galaxy Tab A9 Plus modeli. Yeni tablet, özellikle medya tüketimi yapan kullanıcılar için biçilmiş kaftan diyebiliriz. 90 Hz yenileme hızına sahip olan ekranı ve Qualcomm Snapdragon 695 işlemcisiyle Galaxy Tab A9 Plus, ideal bir seçenek.

Samsung Galaxy Tab A9 Plus

Samsung Galaxy Tab A9 Plus’ı Amazon.com.tr’nin Yılın Son Fırsatları kampanyası dahilinde avantajlı fiyatlarla satın almak için tıklayın;

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra: Güçlü ve Hesaplı Amiral Gemisi

Galaxy Tab S9 serisini tanıtan Samsung, yeni seriyle birlikte yine büyük satış rakamlarını yakaladı. Önceki neslin amiral gemisi olan Galaxy Tab S8 Ultra ise halen gücü ile dikkat çeken ve satılmaya devam eden bir model. Cihaz, güncelliğini koruyan bir çipset olan Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 ile geliyor. Buna ek olarak tablette 12 GB RAM ve 256 GB’dan başlayan depolama alanı sunuluyor.

samsung galaxy tab s8 ultra özellikleri
Samsung Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Tab S8 Ultra, özellikle içerik üreticiler ve profesyoneller için ideal bir tablet. Android tarafındaki en güçlü seçeneklerden biri olan Galaxy Tab S8 Ultra, S-Pen desteği ve 120 Hz yüksek çözünürlüklü ekranı ile dikkat çekiyor.

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra’yı Amazon.com.tr’nin Gülümseten Kasım Fırsatları kampanyası dahilinde avantajlı fiyatlarla satın almak için tıklayın;

Diğer Samsung tablet modelleri için tıklayın.

Samsung Galaxy Buds 2

Samsung’un başarılı kablosuz kulaklık serisi olan Galaxy Buds’ta da fırsatlar mevcut. Uygun fiyatlı seçeneklerden biri olan Galaxy Buds2 özellikle aktif gürültü engelleme özelliği ve 20 saate kadar pil ömrü ile öne çıkıyor. Ergonomi göz önünde bulundurularak geliştirilen yeni model ayrıca 360 derece Dolby Atmos desteğine de sahip.

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Samsung Galaxy Buds2 modelini Amazon.com.tr’nin Yılın Son Fırsatları kampanyası dahilinde avantajlı fiyatlarla satın almak için tıklayın;

Samsung kulaklık ve akıllı saat fırsatları için tıklayın.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic ve Watch 5 Pro

Samsung’un yeni tanıttığı ürünler arasında akıllı saat modelleri de yer alıyor. Yeni Galaxy Watch 6 serisi saatler, güncellenmiş çipset ve ekran boyutlarıyla geliyor. Özellikle iyileştirilen ekran-gövde oranı ile akıllı saatlerin çerçeveleri artık daha ince duruyor.

Samsung Galaxy Watch6 Classic
Samsung Galaxy Watch6 Classic

Baz model olan Galaxy Watch 6, Galaxy Watch 5 ile benzer tasarımı sürdürüyor. Ancak Galaxy Watch 6 Classic modelleri, tıpkı Galaxy Watch 4 Classic’te olduğu gibi daha klas ve klasik bir yapıda sunuluyor.

Ayrıca Samsung kullanıcılarının talepleri doğrultusunda mekanik bezel de Galaxy Watch 6 Classic modelleriyle geri dönmüş durumda.

Samsung Galaxy Watch5 Pro
Samsung Galaxy Watch5 Pro

Samsung Galaxy Watch 6 Classic ve Watch 5 Pro modellerini Amazon.com.tr’nin Yılın Son Fırsatları kampanyası dahilinde avantajlı fiyatlarla satın almak için tıklayın;