Anasayfa Haber tvOS 17.2 Güncellemesi Yayınlandı

tvOS 17.2 Güncellemesi Yayınlandı

tvOS 17.2

Apple, Apple TV cihazları için tvOS 17 işletim sisteminin ikinci büyük güncellemesi olan tvOS 17.2 sürümünü yayınladı. tvOS 17.2, Geliştirilmiş Diyalog özelliğinin kullanılabilirliğini genişleten bir güncelleme olan tvOS 17.1’den bir aydan uzun süre yayınlanmış durumda.

tvOS 17.2 Yenilikleri

tvOS 17.2 ile Apple, cihazdaki merkezi içerik merkezi olan Apple TV uygulamasına yükseltmeler sunuyor. Uygulama, Şimdi İzle özelliğiyle entegre olan Apple hizmetlerinden ve akış hizmetlerinden gelen içeriğin bulunduğu bir kenar çubuğuna sahip.

Apple; Arama, Şimdi İzle, Apple TV+, Spor, satın alma işlemleri için mağaza ve satın alınan TV şovları ve filmleri barındıran kütüphane için özel bölümler ekliyor. Ayrıca ABC, CBS, Comedy Central, Hulu, ESPN, Discovery, Peacock, Prime Video ve daha fazlası gibi yayın servisleri için de bölümler mevcut.

Her bir yayın hizmetine tıklamak, o hizmette nelerin mevcut olduğuna ilişkin ayrıntılar sağlıyor ve ayrıca önceki Kanallarım bölümünün yerini alan güncellenmiş bir TV’m bölümü de bulunuyor.

tvOS 17.2, Apple TV’deki Ayarlar uygulaması kullanılarak indirilebilir. Yeni yazılımı almak için Sistem > Yazılım Güncelleme’ye gitmeniz yeterli. Ayrıca, otomatik yazılım güncellemelerini etkinleştiren ‌‌Apple TV‌‌ sahipleri otomatik olarak tvOS 17.2’ye geçmiş olacak.