Anasayfa Haber WhatsApp İçin Mesaj Sabitleme Özelliği Duyuruldu

WhatsApp İçin Mesaj Sabitleme Özelliği Duyuruldu

WhatsApp Mesaj Sabitleme

Meta çatısı altındaki WhatsApp şimdi de mesaj sabitleme özelliğini kullanıcıları ile buluşturuyor. Bu sayede mesajları sohbetin en üstüne sabitleme olanağı elde edeceksiniz.

WhatsApp Mesaj Sabitleme Nasıl Yapılır?

WhatsApp bu yeni özelliğin kullanıma sunulduğunu resmi kanalından duyurdu. Güncelleme sonrasında bir mesajı 24 saat, 7 gün veya 30 güne kadar sabitleyebileceksiniz. Mesajın nasıl sabitleneceğine dair talimatlar ise uygulamanın SSS sayfasında paylaşılmış durumda:

“Sabitlenmiş mesaj, sabitlemesi kaldırılana kadar sohbetin en üstünde bir bant olarak gösterilir.

  • Android: Mesajı basılı tutun ve üç noktaya tıklayın. > Sabitle’ye dokunun > sabitleme süresini (24 saat, 7 gün veya 30 gün) seçin > Sabitle’ye dokunun.
  • iPhone: Mesajı basılı tutun. Diğer seçenekler > Sabitle’ye dokunun > sabitleme süresini (24 saat, 7 gün veya 30 gün) seçin.
  • Web ve Masaüstü: Sabitlemek istediğiniz mesaja gidin ve aşağı doğru olan ok’a tıklayın.  > Mesajı sabitle’ye tıklayın > sabitleme süresini (24 saat, 7 gün veya 30 gün) seçin > Sabitle’ye tıklayın.”

Özellik şu anda tüm platformlardaki tüm WhatsApp kullanıcılarına sunuluyor olsa da tabii ki herkese ulaşmasının biraz zaman alabileceğini unutmamak gerekiyor. Bu arada iOS ve Android için uygulamanın en son sürüme sahip olduğunuzdan emin olmanızı öneriyoruz.

WhatsApp geçtiğimiz günlerde ise kaybolan sesli mesajlar özelliğini yayınlamıştı.