Anasayfa Haber Microsoft 365 Uygulaması Yakında Dosya Paylaşımı Özelliğine Kavuşacak

Microsoft 365 Uygulaması Yakında Dosya Paylaşımı Özelliğine Kavuşacak

Microsoft 365 Dosya Paylaşımı özelliği.

Microsoft 365 uygulaması, Microsoft 365 Bireysel ve Aile planı kullanıcılarının tüm uygulamalara tek bir yerden erişmesine olanak tanıyor. Bugün Microsoft, Microsoft 365 uygulamasının Windows ve web sürümleri için Aralık ayının önümüzdeki birkaç haftasında bazı yeni özelliklerin kullanıma sunulacağını duyurdu.

Microsoft 365 Insider sitesindeki bir gönderide, Microsoft 365 uygulamasının yakında Ana Sayfa veya İçeriğim ekranından dosya paylaşma ve silme özelliklerini ekleyeceği ortaya çıktı. Dosyaları paylaşmak için kullanıcıların paylaşmak istedikleri dosyanın yanındaki diğer seçenekler düğmesine tıklamaları yeterli olacak. Daha sonrasında Paylaş seçeneğini seçerek dosyayı nasıl paylaşacağınızla ilgili detayları seçebilirsiniz.

Kullanıcılar paylaşmak istemedikleri dosyaları ekledikten sonra da paylaşmaktan vazgeçerseler silebilme seçeneğine sahipler. Bunun için de yine diğer seçenekler kısmından dosyayı silme seçeneğini seçebilirler. Silinen tüm dosyalar OneDrive Geri Dönüşüm Kutusu klasörüne yerleştirilecek.

Microsoft 365 uygulamasına yakın zamanda eklenen bir diğer özellik, insanların belirli bir görev için ihtiyaç duydukları doğru uygulamayı bulmasını kolaylaştırıyor. Microsoft bu konu hakkında şunları söylüyor:

“2 soruluk kısa bir anketi yanıtlayarak görevleriniz için en iyi aracı bulabilir ve mevcut çeşitli Microsoft 365 uygulamalarından en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.”

Ayrıca Microsoft 365 uygulaması, kullanıcılara daha önce deneyimlemedikleri uygulamalar hakkında ufak bilgiler verecek. Microsoft, tüm bu yeni özelliklerin 2023 sonuna kadar Microsoft 365 Windows ve tüketici abonelerine yönelik web uygulamalarına ekleneceğini söylüyor.