Anasayfa Haber Spider-Man 2 New Game+ Modu Gelecek Yıla Ertelendi

Spider-Man 2 New Game+ Modu Gelecek Yıla Ertelendi

Spider-Man 2 New Game+

Insomniac Games, Ekim ayında Marvel’s Spider-Man 2 oyununu New Game+ ve sesli açıklamalar gibi temel özellikler olmadan piyasaya sürdü. Yapılan açıklamada New Game+ modunun 2023 yılının sonundan önce gelmesinin planlandığı paylaşıldı. Öte yandan, Insomniac Games şimdi de güncellemenin 2024 yılının başları için hedeflediğini açıklayan bir bildiri yayınladı.

Insomniac Games, X’teki paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Oyuncuların New Game+ ve Sesli Açıklamalar gibi daha birçok özelliği merakla beklediğini biliyoruz. Bu özellikler üzerinde titizlikle çalışıyoruz ve kalitenin standartlarımıza uygun olduğundan emin olmak için daha fazla teste ihtiyaç duyuyoruz. Şimdi bir sonraki oyun güncellemesi için 2024’ün başlarını hedefliyoruz ve yayınlanmasına yakın bir zamanda tam özellik listesine sahip olacağız.”

İlk Marvel’s Spider-Man oyunu hali hazırda oyuncuların önceki oyun sırasında edindikleri öğeleri tutarken oyuna yeniden başlamalarına olanak tanıyan New Game+ özelliğine sahip olduğunu belirtelim.