Anasayfa Haber Apple, App Store Paket Abonelik İndirimlerini Test Ediyor

Apple, App Store Paket Abonelik İndirimlerini Test Ediyor

App Store Paket Abonelik İndirimleri

Apple tarafından uygulama geliştiricilerinin birden fazla aboneliği olan müşterilere indirim sunmasına olanak tanıyan “koşullu fiyatlandırma” adlı bir App Store pilot programı duyuruldu. Bu anlamda Apple, App Store paket abonelik indirimleri sunmuş olacak.

Geliştiriciler böylece “bir geliştiriciden veya iki farklı geliştiriciden” halihazırda aboneliği olan müşterilere koşullu fiyatlandırma sunabilir. Örneğin bir geliştirici, başka bir geliştiricide aktif bir aboneliği olan müşterilere indirimli fiyat sunarak onları aboneliğe çekebilir: “App Store’daki abonelikler için koşullu fiyatlandırma – aboneleri çekmenize ve elinizde tutmanıza yardımcı olan yeni bir özellik – müşterilere aktif olarak farklı bir aboneliğe abone oldukları sürece indirimli bir abonelik fiyatı vermenizi sağlar.”

İndirimler uygulamanın kendi içinde olduğu kadar mağaza dışındaki App Store reklam ve pazarlamasında da kullanılabilecek.

Apple, önümüzdeki aylarda daha fazla geliştiriciye sunmadan önce pilot uygulamaya belirli bir grup katılımcı ile başladığını söylüyor. Koşullu fiyatlandırma ile ilgilenen geliştiriciler, Ocak ayında daha fazla ayrıntı mevcut olduğunda bildirim almak için buradan kaydolabilirler.