Anasayfa Haber Steam Yılın Özeti 2023 İle Oyun Geçmişinize Bir Bakış Atabileceksiniz

Steam Yılın Özeti 2023 İle Oyun Geçmişinize Bir Bakış Atabileceksiniz

Steam Yılın Özeti 2023

Yıl sonu yaklaşırken Steam, Yılın Özeti 2023 özelliğini yayınlayarak oyuncuların bir yıl boyunca oynadıkları oyunları gözden geçirmelerine yardımcı oluyor. Kişiselleştirilmiş istatistikler, oyuncular 2024 yılında çıkacak oyunları oynamaya başlamadan önce geçmişe bir bakış sağlıyor.

Yılın Özeti 2023, 2023 yılında Steam‘de farklı oyunlar, platformlar ve aylar arasında oyun oynamak için ne kadar zaman harcandığını gösteriyor. Özellikte yer alan temel bilgiler arasında oynanan toplam oyun sayısı, keşfedilen yeni oyunlar, kilidi açılan başarımlar ve ardışık oyun oynama günleri yer alıyor. Ayrıca, harcanan zaman ve lansman sayısı için derinlemesine istatistiklerle bireylerin yılın en iyi oyununu vurgulanıyor. Oyun oynama süresi aylara göre ayrılmış durumda. Böylece oyuncular en aktif oldukları zamanı görebilecekler.

Her kullanıcının inceleme yılı özel olarak ayarlanmış durumda. Bu nedenle bunları yalnızca kendileri görebilir. Ek olarak gizlilik ayarları “Sadece Arkadaşlar” veya “Herkese Açık” olarak değiştirilerek incelemenin başkalarıyla paylaşılması sağlanabiliyor. Herkese açık veya arkadaşlar tarafından görülebilir hale getirildikten sonra, kullanıcılar paylaşılabilir bir bağlantıyı kopyalayabilir veya Steam etkinlik akışlarına gönderebilirler. Özetleri sosyal medya platformlarında hızlı bir şekilde yayınlamak için şablonlar da sağlanıyor.

Ayrıntılı kişisel istatistiklere ek olarak Steam, rozetler ve kişinin özetini sosyal olarak paylaşma yolları sunuyor. İncelemeyi görüntülemek, kullanıcının Steam profilinde bir hatıra rozeti kazandırıyor.