Anasayfa Haber Microsoft Flight Simulator European Cities 1 Güncellemesi Yayınlandı

Microsoft Flight Simulator European Cities 1 Güncellemesi Yayınlandı

Microsoft Flight Simulator European Cities 1

Microsoft Flight Simulator geliştirme ekibi tarafından European Cities 1 adı ile 2023 yılı için son ücretsiz içerik güncellemesini yayınlandı. Güncelleme, Avrupa’daki beş şehrin grafik detaylarını arttırmasıyla öne çıkıyor.

Microsoft Flight Simulator European Cities 1 güncellemesinin ayrıntıları şu şekilde: “Microsoft ve Bing Maps ve Vexcel’deki ortakları bu güncelleme için Avrupa’da beş örnek kentsel bölge üretti: Lahey (Hollanda), Brüksel (Belçika), Košice (Slovakya), Zagreb (Hırvatistan) ve Cádiz (İspanya). Her biri en son coğrafi bilgiler ve TIN (üçgenleştirilmiş düzensiz ağ) yüzey modellemesi kullanılarak en yüksek görsel doğrulukta üretilmiştir.”

Ek olarak, simülatör oyun içi Marketplace’e yeni bir uçak ekledi. Bu uçak, Cessna T207A Turbo Stationair tek motorlu uçak ve tarihin en tanınmış küçük uçaklarından birisi: “Olağanüstü kısa saha performansı ve çalı uçuşu yetenekleriyle bilinen, kendini kanıtlamış bir yardımcı uçak olan 207 modelinin turbo şarjlı bir varyantıdır. Pilot(lar) dahil sekiz kişilik T207A Turbo Stationair, turbo şarjlı gücü ve en zorlu iyileştirilmemiş pistleri bile ustalıkla idare edebilme yeteneği sayesinde efsane statüsünü kazanmıştır.”

Cessna artık oyun içi Marketplace’te 14,99 dolar karşılığında satılıyor. Uçağın üç çeşidi bulunuyor: standart, kargo/yük gemisi ve paraşütle atlama. Her versiyonun da aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli renkleri mevcut.

Oyun önümüzdeki yıl yeni ücretsiz ve ücretli güncellemeler almaya devam ederken ekip aynı zamanda ilk kez Haziran ayında duyurulan Microsoft Flight Simulator 2024 üzerinde de çalışıyor.