Anasayfa Haber Microsoft, Android İçin Copilot Uygulamasını Başlattı

Microsoft, Android İçin Copilot Uygulamasını Başlattı

Microsoft, Android için Copilot uygulamasını piyasaya sürdü.

Microsoft, sahip olduğu yapay zeka destekli asistanı Copilot’un Android için olan özel versiyonunu piyasaya sürdü. Bir Twitter kullanıcısı tarafından fark edilen uygulama, görünüşe göre yaklaşık bir haftadır Google Play mağazasında mevcut. Uygulama şu anda destekleyen cihazlara mağaza üzerinden indirilebilir ve kurulabilir durumda.

Android için yeni Copilot uygulaması tamamen yeni bir şey değil. İlk bakışta hâlâ aynı sohbet özelliklerine erişmenizi sağlayan Bing Chat uygulamasına benziyor. Ayrıca Copilot’u Android, SwiftKey, Skype ve daha fazlası için Microsoft Edge tarayıcısında kullanabilirsiniz.

Android için Copilot, masaüstünde zaten mevcut olan birçok özelliği destekliyor. Karmaşık sorular sorabilir, DALL-E 3’ü kullanarak görüntüler oluşturabilir, belge veya e-posta taslağı hazırlayabilir veya herhangi bir konuda sıradan bir sohbet gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca uygulama, yakın zamanda eklenen GPT-4’ü kapatmanıza veya açmanıza da olanak tanıyor.

Microsoft Copilot uygulaması şu anda yalnızca Android’de mevcut. Yapay zeka destekli asistanın iOS platformuna ne zaman çıkacağına dair henüz kesin bir bilgi yok.