Anasayfa Haber PS Plus Essential Ocak 2024 Oyunları Duyuruldu

PS Plus Essential Ocak 2024 Oyunları Duyuruldu

PS Plus Essential Ocak 2024

Sony tarafından PS Plus Essential Ocak 2024 ücretsiz oyunları açıklandı. Duyurulan oyunlar ise olarak indirilebilecek oyunlar ise A Plague Tale: Requiem, Evil West ve Nobody Saves the World olarak karşımıza çıkıyor.

A Plague Tale: Requiem, ödüllü macera A Plague Tale: Innocence’ın devamı niteliğinde. Oyunda Amicia ve Hugo, harap olmuş anavatanlarından kaçtıktan sonra güneye, yeni bölgelere ve canlı şehirlere seyahat ediyorlar. Orada yeni bir hayata başlamaya ve Hugo’nun lanetini kontrol etmeye çalışırlar. Ancak Hugo’nun güçleri yeniden uyandığında, ölüm ve yıkım, yiyip bitiren farelerden oluşan bir sel halinde geri döner. Bir kez daha kaçmak zorunda kalan kardeşler, umutlarını Hugo’yu kurtarmanın anahtarı olabilecek kehanette bulunulmuş bir adaya bağlarlar. Oyunda çeşitli silahlar, araçlar ve doğaüstü güçlerle düşmanların ve zorlukların üstesinden gelerek umutsuz bir hayatta kalma mücadelesinde sevdiklerinizi kurtarmanın bedelini keşfedeceksiniz.

Evil West’te karanlık bir tehdit Amerikan sınırlarını tüketiyor. Çok gizli bir vampir avlama enstitüsündeki son ajanlardan biri olarak, insanlık ile artık gölgelerden ortaya çıkan köklü bir terör arasındaki son çizgisiniz. Ateşli silahlarınız, yıldırımla çalışan eldiveniniz ve aletlerinizle cehennemi serbest bırakın. Yalnız bir avcı olarak veya bir arkadaşınızla iş birliği yaparak kana susamış canavarları öldürün. Silahlarınızı ve avlanma araçlarınızı yükseltirken anlatı odaklı bir seferberlikte keşfedin ve savaşın. Canavar öldürme ustalığınızı geliştirmek için yeni avantajların kilidini açın, doğaüstü orduları yenmek için kendi oyun tarzınızı oluşturun.

Son olarak, Nobody Saves the World’de Slug, Ghost, Dragon ve daha fazlası olmak için dönüşüm sanatında ustalaşın. Her biri yaratıcı yollarla tamamlayabileceğiniz kendi görevlerini sunan 15’ten fazla çeşitli ve farklı Formu keşfetmek ve aralarında geçiş yapmak için görevleri tamamlayın. Daha da zorlu görevlerin kilidini açmak ve tamamlamak için yetenekleri beklenmedik şekillerde karıştırın ve eşleştirin. Felaketi durdurmak ve dünyayı kurtarmak için şekil değiştiren zindanları temizlerken kendi başınıza veya çevrimiçi bir arkadaşınızla geniş bir yeryüzünü keşfedin!

Yeni PlayStation Plus ücretsiz oyunları 2 Ocak tarihinde oyuncularla buluşacak. Bu tarihe kadar PS Plus Essential Aralık 2023 oyunlarını kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

PS Plus Essential Ocak 2024 Oyunları

  • A Plague Tale: Requiem (PS5)
  • Evil West (PS4, PS5)
  • Nobody Saves the World (PS4, PS5)