Anasayfa CES CES 2024 Samsung, Şeffaf MICRO LED Ekranını CES 2024 Öncesinde Gösterdi

Samsung, Şeffaf MICRO LED Ekranını CES 2024 Öncesinde Gösterdi

Samsung Şeffaf MICRO LED CES 2024

Samsung, CES 2024 etkinliği öncesinde içeriği yansıtmak için Şeffaf LED’ler kullanan ve “içerik ile gerçeklik arasındaki çizgiyi neredeyse ayırt edilemez” hale getirmeyi vaat eden Şeffaf MICRO LED ekranını tanıttı.

Samsung, şeffaf ekranları 2015 yılında ilk kez duyurduğu günden bu yana bunu geliştirmeye çalışıyor. Öte yandan şirket, yeni Şeffaf MICRO LED ekranı ile kullanıcılara rakiplerine kıyasla daha üstün bir deneyim sunmayı vaat ediyor. Şirket, teknolojinin “son derece küçük bir MICRO LED çipi ve dikişleri ve ışık kırılmasını ortadan kaldıran hassas üretim süreci” ile ince bir cam benzeri ekran parçasına sahip olarak çalıştığını belirtiyor. Samsung, hem ev hem de ticari ihtiyaçlar için tüm senaryolarda net, engelsiz bir görüntü sunmayı hedefliyor. Şirket ayrıca, ekranın çeşitli boyutlarda sunulacağını ve böylece kullanıcıların şekil ve boyutu kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirebileceklerini de doğruladı.

Samsung henüz fiyatlandırma veya bulunabilirlik konusunda bir açıklama yapmadı. Öte yandan şirketin CES 2024’te ve yıl boyunca daha fazla bilgi paylaşmasını bekleyebiliriz.