Anasayfa CES CES 2024 Mcdodo Türkiye ve Dünya Yöneticileriyle Röportaj Yaptık – CES 2024

Mcdodo Türkiye ve Dünya Yöneticileriyle Röportaj Yaptık – CES 2024

mehmet uçurum He Jinhong

Las Vegas’ta düzenlenen CES 2024’te markaların yeni ürünleri ve teknolojilerini görmeye ve deneyimlemeye devam ediyoruz. Bur markalardan biri de Mcdodo. Şirketin yeni nesil şarj aletlerini ve mobil aksesuarlarını Shorts videolarımızla sizlere ulaştırmıştık. Şimdi de şirketin Türkiye ve Dünya yöneticileriyle kısa bir sohbet gerçekleştirdik.

Karşımızda Mcdodo Türkiye CEO’su Mehmet Uçurum ve Mcdodo Dünya Başkanı He Jinhong var. Her iki yetkili isme Mcdodo’nun global marka olma yolundaki adımlarını ve başarısının arkasındaki işleyişi soruyoruz.

Uçurum, Mcdodo’nun Türkiye’de Yönetim Ofisi açarak, Çin’den sonraki en büyük ofisin Türkiye’de yer alacağını belirtiyor. Ayrıca Avrupa’ya ihracın da bu sayede yapılacağını söyleyen Uçurum, orta doğu ülkelerindeki pazarlama faaliyetlerinin de Türkiye’den yapılacağını ekliyor.

He Jinhong ise Türkiye’deki faaliyetlerin büyüyerek artacağını, ayrıca Türkiye’de satılan Mcdodo ürünlerinin sayısının artacağını ve daha zengin bir ürün gamı sunacaklarını açıkladı.

Detaylar videoda;