Anasayfa Haber Diablo 4: Season of the Construct Detayları Paylaşıldı

Diablo 4: Season of the Construct Detayları Paylaşıldı

Diablo 4: Season of the Construct

Blizzard Entertainment popüler fantastik aksiyon RPG oyunu Diablo 4 için çok yakında başlayacak olan ve Season of the Construct adını taşıyan Sezon 3 hakkında ilk detayları duyurdu.

Blizzard, bir blog yazısında 3. Sezon için yeni arayışın merkezinde yer alan hikayeyi anlattı: “Zoltun Kulle ve Caldeum’lu Ayuzhan tarafından tasarlanan eski bir teknoloji olan Loom’un kötü güçler tarafından gasp edildiği Kehjistan’ın kumlarının derinliklerinde yeni bir tehdit gizleniyor. Şeytan Malphas, acımasız kaprisleri yüzünden Loom’u bükmekten sorumludur. Zoltun’un eski arkadaşı Ayuzhan, zorlu Malphas’ın ve onun ölümcül yapılarının Sanctuary’i ele geçirmesini engellemek için çaresizce hain Mahzenler boyunca size rehberlik ediyor.”

3. Sezon’un başlığındaki Construct, karakterinizin uğraşmak zorunda olduğu örümcek benzeri büyülü mekanik varlıklara gönderme yapıyor. Ancak yalnız olmayacaksınız. 3. Sezon size Seneschal adı verilen kendi Construct arkadaşınızı sunacak. Yeni arkadaşınızı kişiselleştirebilmek için Yönetim ve Ayar Taşlarını toplamalısınız. Canavarlara saldıracak, yaralarınızı iyileştirmeye yardımcı olacak ve daha fazlasını yapacak. Elbette keşfedilecek yeni zindanlar ve başa çıkılacak yeni düşmanlar olacak.

Daha sonra 3. Sezon’da The Gauntlet adında yeni bir özellik eklenecek. Oyunculara her hafta geçmeleri gereken yeni bir zindan verilecek ve oyuncular bu skor tablosunun zirvesinde yer almak için yarışacak.

Sezon 3’teki yepyeni içeriğin yanı sıra Diablo 4’ün tamamı için bazı yeni özellikler ve iyileştirmeler de yapılacak. Bunlardan biri özellikle PC oyuncularına yönelik. Çünkü oyuncular oyunda ilerlemek için yalnızca fareyi kullanmak yerine W-A-S-D’nin klasik PC oyun klavyesi tuşlarını kullanabilecekler. Bu muhtemelen hardcore PC oyuncuları için hoş bir eklenti olacaktır.

Diablo 4: Season of the Construct 23 Ocak tarihinde başlayacak.