Anasayfa Mobil Samsung Galaxy S24 Ultra Kutu Açılışı (Video)

Samsung Galaxy S24 Ultra Kutu Açılışı (Video)

Galaxy S24 Ultra kutu açılışı videosuyla karşınızdayız. Ayrıca yine bu videoda Galaxy S24 serisi ile tanıştığımız Galaxy AI özelliklerine de yakından bakıyoruz.

Galaxy S24 Ultra Kutu Açılışı

Galaxy S24 Ultra, titanyum çerçevesiyle öne çıkıyor ve bu çerçeve, önceki S23 Ultra modeline göre %56 daha yüksek sertlik sağlıyor. Bu artış, Galaxy serisinin en sert ve en dayanıklı metal malzemesini temsil ediyor. Titanyumun hafif ve yüksek dayanıklılığı, cihazı hem estetik açıdan çekici hem de darbelere ve düşmelere karşı oldukça dayanıklı hale getiriyor. Ayrıca cihazın ön ekranında, ekstra koruma sağlayan Corning Gorilla Armor camı tercih edilmiş. 79 x 162.3 x 8.6 mm boyutlarınki cihaz için Titanyum Sarı, Titanyum Siyah, Titanyum Gri ve Titanyum Mor olmak üzere 4 renk seçeneği mevcut. Ek olarak sadece Samsung Shop’a özel olarak Titanyum Mavi, Titanyum Yeşil ve Titanyum Turuncu renkleri de mevcut.

Galaxy S24 Ultra, 6.8 inç Dynamic AMOLED 2X ekrana sahip. Bu düz ekran 3120 x 1440 piksel QHD+ çözünürlük, 505 ppi piksel yoğunluk, 2600 nit parlaklık ve 1-120Hz arasında değişebilen yenileme hızı sunuyor. S Pen desteğiyle donatılan cihaz, not alma, çizim yapma ve doküman düzenleme gibi işlemlerde kullanıcılara yaratıcılıklarını sergileme fırsatı sunuyor.

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy (4nm) işlemcisi, 4nm teknolojisi sayesinde hem güçlü hem de enerji verimli bir performans sunuyor. Bu işlemci, yüksek çözünürlüklü oyunlar, yoğun grafik işlemleri ve daha yüksek NPU kapasitesi ile yapay zeka uygulamaları gibi zorlu görevler için de ideal. Cihazda 12 GB RAM ve 256/512 GB veya 1 TB’lık geniş depolama kapasiteleri sunuluyor.