Anasayfa Haber YouTube ve Spotify da Apple Vision Pro Uygulaması Sunmayacak

YouTube ve Spotify da Apple Vision Pro Uygulaması Sunmayacak

YouTube Spotify Vision Pro

Geçtiğimiz gün Netflix, Apple Vision Pro karma gerçeklik başlığı için özel bir uygulama sunmayacağını açıklamıştı. Şimdi ise YouTube ve Spotify da Vision Pro için herhangi bir uygulama planlamadıklarını duyurdu.

Bloomberg, Google’ın Vision Pro için özel bir VisionOS uygulaması yapmayacağını doğruladığını bildirdi. Ayrıca iPad uygulamasının başlıkta kullanılmasına da izin vermeyecek. İsimsiz bir kaynağa göre Spotify’ın da aynısını yapacağı bildiriliyor.

Bu, Vision Pro 2 Şubat’ta piyasaya sürüldüğünde en popüler akışlı eğlence uygulamalarından üçünün kullanılamayacağı anlamına geliyor. Şirketler, herhangi bir özel VisionOS özelliği olmadan ilgili iPad uygulamalarının Vision Pro üzerinde çalışmasına izin verebilirler ancak bunu da engellemiş durumdalar.

Şu ana kadar Netflix, Spotify veya YouTube’un Vision Pro’yu özel uygulamalarla desteklememeyi neden tercih ettiklerine dair resmi bir açıklama yok. Bu durumda müşteriler yine de Apple’ın Safari web tarayıcısı aracılığıyla başlıktan üç hizmete de erişebilecek.