Anasayfa Haber Palworld Sadece 24 Saatte 2 Milyon Adet Sattı

Palworld Sadece 24 Saatte 2 Milyon Adet Sattı

Palworld 2 milyon

Japon geliştirme stüdyosu Pocket Pair tarafından sunulan Palworld çıkışından sadece 8 saat sonra bir 1 milyon adet satmayı başarırken şimdi de 24 saat içinde 2 milyon adet satış sınırını aştı. Hatta oyun Steam’in eş zamanlı rekorlarını da sürekli olarak kırıyor.

Duyuru, Palworld sosyal medya kanalları aracılığıyla geldi ve hemen ardından oyuncuların karşılaştığı bağlantı sorunlarına ilişkin bir güncelleme de yayınlandı.

Oyun, Steam’de eş zamanlı oyuncular açısından şu anda sadece Counter-Strike 2’nin gerisinde ve platformdaki sayı neredeyse 900.000’e yakın. Oyunun Xbox One ve Xbox Series X|S konsollarının yanı sıra Xbox ve PC Game Pass abonelik hizmetlerinde de mevcut olduğunu hatırlatalım.

Erken erişim biçiminde piyasaya sürülen oyun, istikrarı ve yaratıcılığı ödüllendiren oynanış seçenekleriyle övgü topladı. Palworld, “Pals adı verilen gizemli yaratıklarla birlikte savaşmak, çiftçilik yapmak, inşa etmek ve birlikte çalışmak” için çok oyunculu bir hayatta kalma sanal alanı sunuyor.

Pek çok kişi tarafından Pokemon’a benzetilmesine rağmen Palworld, benzer yaratıklara sahip oyunların “sağlıklı” doğasını geride bırakarak dostları öldürmek, aşırı çalıştırmak ve köleleştirmek gibi çok daha karanlık unsurlara sahip.

Oyunun Steam mağaza sayfasına göre Palworld’ün en az bir yıl erken erişimde kalması planlanıyor.