Anasayfa Haber Xbox Developer Direct 2024’te Quake 6 İçin İlk İşaret Gelmiş Olabilir

Xbox Developer Direct 2024’te Quake 6 İçin İlk İşaret Gelmiş Olabilir

Xbox Developer Direct 2024 Quake 6

Microsoft, 2024 Developer_Direct etkinliği sırasında önümüzdeki 12 ay boyunca çıkacak birinci taraf oyunlarından dördü hakkında yeni bilgilerle doluydu. Öte yandan etkinlik sırasında dikkatli oyuncuların Quake 6 oyununa dair ilk işaret gözlerinden kaçmadı.

Indiana Jones ve the Great Circle oyununun tanıtımlarının bir parçası olarak, 2024 Developer_Direct videosunun 44:43 civarından başlayarak kamera, geliştirici MachineGames’te bulunduğunu varsaydığımız yerde bir beyaz tahta üzerinde duruyor. En solda, tahta üzerinde belirgin bir Quake sembolü var ve hemen üstünde “AKE 6” görüyoruz.

Kameranın beyaz tahta üzerinde birkaç saniyeliğine duraklaması, MachineGames’in, ayrıca Bethesda Softworks ve Microsoft’un, insanların Quake sembolünü ve üzerindeki ismi fark etmesini istediğini açıkça ortaya koyuyor. Görünüşe göre MachineGames aynı zamanda birinci şahıs nişancı serisinde yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.

Hali hazırda MachineGames, id Software ile çalışma konusunda oldukça tecrübeli. Geliştirici zaten Wolfenstein serisinde eleştirmenlerce beğenilen bir dizi oyun yapmıştı. Ekip ayrıca, yeniden düzenlenip PC ve modern konsollar için piyasaya sürülen ilk iki Quake oyunu için de yeni bölümler hazırladı.

Bakalım, Quake 6 için resmi duyuru ne zaman gelecek?