Anasayfa Haber Bülten Philips, ISE 2024 Fuarında Yeni Monitörleri ve Ekran Teknolojilerini Tanıtacak

Philips, ISE 2024 Fuarında Yeni Monitörleri ve Ekran Teknolojilerini Tanıtacak

Philips 34B1U5600CH

Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, 30 Ocak – 2 Şubat 2024 tarihleri arasında tekrar Barselona’ya dönecek olan profesyonel AV ve sistem integrasyon sektörünün önde gelen fuarı ISE 2024’ye PPDS (Philips Professional Displays) ile katılacağını duyurdu.

Philips’in 3P500 standında ekran teknolojisinin geleceğini keşfedin

ISE 2024 katılımcıları, ünlü Fira Barcelona Gran Via içerisindeki, 1.000’den fazla sergi katılımcısının ve 60.000 ziyaretçinin katıldığı dünyanın önde gelen işitsel görsel fuarında 344m2’lik Philips 3P500 standında, hepsi yepyeni, görsel olarak muhteşem çeşitli yenilikçi ve sürdürülebilir ürünleri keşfedebilecekler. Philips standı, bir dizi ayrı, dijital olarak aktive edilmiş bölgeye ayrılacak ve ziyaretçiler Philips’in iş ve home ofis çözümlerinin yanı sıra, dokunmatik monitörlerini de gerçekçi bir ortamda deneyimleyebilecekler.

Philips 34B1U5600CH

Philips Monitörleri, home ofisler ve uzaktan öğrenme için de en iyi örneklerinden iki tanesini beraberinde getirecek. 34 inçlik WQHD kavisli monitör 34B1U5600CH dahili bir 5MP Windows Hello web kamerası ile ve net bir iletişim için gürültü giderici bir mikrofon, aynı zamanda da karmaşık kurulumlar ile çalışan ve yeni konektivite düzeylerine gereksinim duyan profesyoneller için de USB-C kenetlenme istasyonu ve ek özellikler ile sunuluyor. İyileştirilmiş görselleştirme sunan PowerSensor ise, enerji maliyetlerinde %80’e kadar tasarruf sağlıyor. Enerji tasarrufu sağlayan çözümlere götüren bir başka adım da, Philips 272B1G modelinin spesifik olarak sürdürülebilir verimlilik için tasarlanmış olması. Çevre dostu Philips 27 inçlik bu FHD monitörü, ideal bir performans sunarken bir yandan da daha yüksek bir enerji sınıfını elde ediyor: Yenilikçi bir LED arka aydınlatma teknolojisi, LightSensor, PowerSensor ve güç tüketimini sıfıra düşüren fiziksel bir güç anahtarı sayesinde anlamlı ölçüde daha az enerji kullanarak parlaklığı ve rengi koruyor. Philips Monitörlerinin enerjiden tasarruf sağlayan portföy deneyimini tamamlamak için ziyaretçiler akıllı güç tasarrufu işlevine sahip Philips SPT6307BL kompakt, kablosuz klavye-fare takımını kullanabilirler.

ISE’de sergilenen Philips portföyü, ayrıca geniş yelpazedeki ortamlar için de farklı dokunmatik modellere sahip. Hepsinde eş zamanlı olarak 10 noktaya kadar çıkabilen hızlı dokunma deneyimi sunulurken 242B1TC her ev, ofis ya da eğitim uygulamasının gereksinimlerini daha doğal, akıcı ve hızlı tepki verebilirlik ve Windows, Android ve Linux ile tak & çalıştır uyumluluğu ile karşılıyor. Philips’in 172B1TFL modelinin dokunmatik kapasitesi ise eldivenli parmak uçları ile bile hoş bir biçimde çalıştığı ve dayanıklı bir dokunmatik deneyimi ve hem iç hem dış ortamlarda kolay temizlik sağlayan 7H çizilmeye karşı dayanıklı uçtan uca kaplama camına sahip olduğundan, halka açık alanlar için özellikle uygun.