Anasayfa Haber AMD, Ryzen Serisi İçin Yeni Windows Yonga Seti Sürücülerini Yayınladı

AMD, Ryzen Serisi İçin Yeni Windows Yonga Seti Sürücülerini Yayınladı

AMD Yeni Yonga Seti Güncellemesi

AMD bugün, AM5 ve AM4 soketlerinin yanı sıra mobil platformlar için de yeni yonga seti sürücülerini yayınladı. Şirket yeni sürücü güncellemesinin sürüm notlarını paylaşmadı. Bu sebeple güncellemenin içeriği henüz tam olarak bilinmiyor. Ancak yeni sürücü güncellemesi AMD 8000, 7000, 5000, 3000 ve daha fazla seriyi içeriyor.

Yonga seti sürücüleri genellikle Windows güç planları, USB ve diğerleriyle ilgili hataları iyileştirmeye odaklanır. Ayrıca yeni piyasaya sürülen işlemciler için de optimizasyonlar sağlanıyor.

Yeni AMD yonga seti sürücüsü 6.01.25.342 sürümünü AMD’nin resmi web sitesindeki sayfadan indirebilirsiniz.

AMD, yonga seti sürücüsünün yanı sıra Suicide Squad Kill the Justice League için Adrenalin Sürümü 23.40.02.03 kapsamında yeni bir özel ekran sürücüsünü de yayınladı.

Sürüm notlarına aşağıdan göz atabilirsiniz:

Düzeltilen Sorunlar

  • Suicide Squad: Kill the Justice League, ışın izleme etkin bir şekilde oynanırken gözlemlenen bozulmalar düzeltildi.

Bilinen Sorunlar

  • Deathloop, Radeon™ RX 6900 XT gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde uzun yükleme süreleri yaşayabiliyor.
  • Dead Space, Radeon™ RX 6800 gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde RTAO etkinleştirildikten sonra uygulama çökmesi yaşayabilir.
  • Overwatch 2’de ilk maç oynanırken aşırı takılmalar yaşanabilir.
  • AV1 codec bileşenini kullanarak AMD Yazılımı: Adrenalin Sürümü’nden kayıt yaparken sesin videoyla senkronizasyonu zaman zaman bozulabilir.
  • Oculus Rift S, AMD Radeon™ RX 7000 serisi GPU’larda yeşil renk tonuyla görüntülenebilir.
  • Sistem yeniden başlatıldıktan sonra Parsec ana bilgisayar uygulaması, Radeon™ RX 7900 XTX gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde çökme yaşayabilir.
  • Microsoft Teams toplantıları sırasında kamera, AMD Ryzen™ 7 7840U İşlemci gibi bazı AMD Ürünlerinde aralıklı olarak döngüsel görüntüler görüntüleyebilir.

AMD’nin bu yeni Suicide Squad: Kill the Justice League destekli yeni sürücüsünü de kendi web sitesi üzerinden indirebilirsiniz.