Anasayfa Haber Apple Vision Pro İdeal Formuna 4. Nesilde Erişebilir

Apple Vision Pro İdeal Formuna 4. Nesilde Erişebilir

Apple Vision Pro İdeal Form

Bloomberg’ten Mark Gurman’in Apple Vision Ürünleri Grubu’ndaki bazı bağlantılı olduğu kişiler, Apple Vision Pro başlığın “ideal formunu” gerçekleştirmek için cihazın birbirini takip eden dört neslinin gerekebileceğine inanıyor.

Power On bülteninde yazan Gurman, Apple’ın bağlığı üzerinde çalışan ekipten bazılarının, cihazın müşterilerin günlük kullanımları için yeterince gelişmiş olarak kabul edilmesinden önce yapılması gereken çok iş olduğu hissini verdiğini söylüyor.

Apple’ın geliştirme ekibinin cihazın “ideal formu” olarak neyi değerlendirdiği açık olmasa da ilk nesil cihazla ilgili yazılımsal ve donanımsal eksikler olduğu açık. Birçok Vision Pro kullanıcısı, başlığın kendisinin uzun süreli kullanım için çok ağır ve hantal olduğunu düşünüyor. Bu da nesiller arası minyatürleştirmeyi iyileştirme için çok önemli bir mihenk taşı haline getiriyor. Diğer eleştiriler arasında zayıf pil ömrü, yeterli sayıda özel uygulama olmaması ve VisionOS’taki hataların fazlalığı yer alıyor.

Eğer Apple ekibi bu sorunları iPhone, iPad ve Apple Watch’un ilerlemesine benzer şekilde dört nesil boyunca çözebilirse, Gurman’ın görüşü Vision Pro’nun sonunda iPad’in yerini alabileceği yönünde.

Gurman, Vision Pro hakkında şunları söylüyor: “Başlığın gerçekten iPad’in yerine geçebilecek hale getirmek için bazı donanım yükseltmeleri, bir dizi yazılım güncellemesi ve uygulama geliştiricileri ile içerik oluşturuculardan çok daha iyi destek gerekecek. O zamana kadar Vision Pro aslında bir prototip. Onu test etme ayrıcalığı için Apple’a ödeme yapmanız gereken tek şey.”

Peki, siz Apple Vision Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?