Anasayfa Haber Star Wars: Battlefront Classic Collection Duyuruldu

Star Wars: Battlefront Classic Collection Duyuruldu

Star Wars: Battlefront Classic Collection

Aspyr Media, Pandemic Studios tarafından geliştirilen ve 2000’li yılların ortalarındaki klasik Battlefront nişancı oyunlarını en yeni platformlara Star Wars: Battlefront Classic Collection olarak taşıyor.

Klasik Star Wars Battlefront 1 ve 2 oyunlarından oluşan koleksiyon 64’e kadar çevrimiçi oyuncuyla hem çevrimdışı hem de çevrimiçi modları destekleyecek. Orijinalinde olduğu gibi çevrimiçi oyun modları da oyuncuların ilk altı Star Wars filmini temel alan ortamlarda yerde, araçlarda ve hatta uzay savaşlarında savaşmasına olanak tanıyacak. Koleksiyonda ayrıca her iki oyun için de çevrimdışı kampanya modları bulunacak ve iki oyunculu bölünmüş ekran çok oyunculu modlar da desteklenecek.

Koleksiyonda bazı yeni içerikler de mevcut olacak. Hero Assault modu artık oyunun tüm yer haritalarını destekliyor. Ek olarak, ilk Battlefront oyununa yeni bir harita olan Jabba’s Palace eklenecek. İkinci Battlefront oyunu bir dizi yeni harita (Cloud City, Rhen Var: Harbor, Rhen Var: Citadel ve Yavin 4: Arena) ve iki ekstra kahraman (Asajj Ventress ve Kit Fisto) ile oyuncuların karşısına çıkacak.

Koleksiyon, 14 Mart tarihinde Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ve PC (Steam) için piyasaya sürülecek. Platformlar arası çevrimiçi oyun desteği sunulup sunulmayacağı ise belirsiz.