Anasayfa Haber NVIDIA Desteklenmeyen Ekran Kartları ve Windows Sürümleri İçin Yeni Sürücüler Yayınladı

NVIDIA Desteklenmeyen Ekran Kartları ve Windows Sürümleri İçin Yeni Sürücüler Yayınladı

NVIDIA Desteklenmeyen Ekran Kartları Windows Sürümleri Yeni Sürücüler

NVIDIA, Kepler mimarisine dayalı eski ekran kartlarını kullananlar ve güvenlik güncellemeleri almamasına rağmen yükseltme yapmak istemeyen Windows 7, 8 ve 8.1 kullanıcıları için yeni sürücüler sundu.

Windows 10 ve Windows 11 çalıştıran sistemlerde Kepler tabanlı grafik kartları (GeForce 600 Serisi, GeForce 700 Serisi ve bazı GeForce 800M modelleri) için sürücü 474.82’deki yenilikler şunlardır: “NVIDIA, artık Game Ready Sürücüleri tarafından desteklenmeyen masaüstü Kepler serisi GeForce GPU’lar için bir yazılım güvenlik güncellemesi ekran sürücüsü yayınladı. Bu güncelleme, birden fazla güvenlik etkisine yol açabilecek sorunları giderir.

Bu yazılımın yayınlanma tarihinden kısa bir süre sonra NVIDIA Ürün Güvenliği sayfasında yayınlanan Güvenlik Bülteni: NVIDIA GPU Ekran Sürücüsü – Şubat 2024‘e bakın.”

Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 için 474.89 sürücüsündeki yenilikler ise şu şekilde: “NVIDIA, artık Game Ready Sürücüleri tarafından desteklenmeyen, Windows 7/8.x ile kullanılacak GeForce GPU’lar için bir yazılım güvenlik güncellemesi ekran sürücüsü yayınladı. Performans iyileştirmeleri, yeni özellikler ve hata düzeltmelerini içeren Game Ready Sürücü yükseltmeleri, Ekim 2021’den itibaren geçerli olmak üzere, işletim sistemi olarak Windows 10 ve Windows 11 kullanan sistemler için özel olarak mevcuttur. Windows 7 kullanan sistemlerde Eylül 2024’e kadar kritik güvenlik güncellemeleri mevcut olacak.

Bu yazılımın piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra yayınlanan Güvenlik Bülteni: NVIDIA GPU Ekran Sürücüsü – Şubat 2024’e bakın.”

Microsoft artık Windows 7’de WHQL sertifikası için sürücü gönderimlerini kabul etmediğinden 474.89 sürümünün WHQL sertifikalı olmadığını unutmayın.

474.82 ve 474.89 sürücülerini resmi NVIDIA web sitesinden indirebilirsiniz. Tam sürüm notlarına buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.