Anasayfa Haber Motorola ve Corning İş Birliği Duyuruldu

Motorola ve Corning İş Birliği Duyuruldu

Motorola Corning

Motorola, MWC 2024 sırasında gelecekteki tüm akıllı telefonlarının Corning Gorilla Glass kullanacağını duyurdu. Motorola hali hazırda amiral gemisi ve orta seviye telefonlarının çoğunda Gorilla Glass kullanıyor ancak artık giriş seviyesi Moto telefonların da daha iyi çizilme ve düşme direnci sunacağı doğrulanmış durumda.

Motorola Müşteri Deneyimi Başkanı Ruben Castano konuyla ilgili şöyle diyor: “Tüm Motorola modellerinde Corning Gorilla Glass kullanarak her tüketicinin bu son teknolojinin getirdiği dayanıklılık ve gönül rahatlığına erişmesini sağlayarak sektöre öncülük etmeyi hedefliyoruz.”

Motorola ayrıca, Motorola ve Lenovo’nun akıllı telefonları, tabletleri ve bilgisayarlarında çalışan Smart Connect adlı bir dizi süreklilik özelliği de duyurdu. Yeni kesintisiz çoklu cihaz deneyimi, üç cihaz form faktöründe birleşik klavye ve fare etkileşimi desteğiyle telefon, tablet ve PC arasında çapraz kontrol özelliğine sahip. Ek olarak, birleşik bildirim senkronizasyonu, akıllı pano, hızlı dosya paylaşımı ve telefonunuzu web kamerası olarak kullanma olanağına da sahip olunacak.

Smart Connect, Windows 10 veya sonraki sürümlerle çalışan herhangi bir Lenovo PC’de Microsoft mağazasından ve önümüzdeki aylarda Google Play Store aracılığıyla belirli Lenovo tabletleri ve Motorola cihazlarında kullanılabilecek.