Anasayfa Haber Call of Duty Warzone Mobile Çıkış Tarihi Açıklandı

Call of Duty Warzone Mobile Çıkış Tarihi Açıklandı

Call of Duty Warzone Mobile Çıkış Tarihi

Microsoft’un sahibi olduğu Activision, iOS ve Android cihazlar için Call of Duty Warzone Mobile oyununun çıkış tarihini sonunda 21 Mart olarak duyurdu.

Call of Duty Warzone Mobile Çıkış Tarihi: 21 Mart

Resmi Call of Duty blogu, oynaması ücretsiz battle royale birinci şahıs nişancı oyununun mobil versiyonu hakkında detayları paylaştı. Buna göre oyun, çevrimiçi maçlarda 120 oyuncuya kadar destek verebilecek. Oyun iki klasik Warzone haritası içerecek: Verdansk ve Rebirth Island. Ayrıca Shipment, Scrapyard ve Shoot House gibi normal çok oyunculu haritalar da oyunda yer alacak. Bu haritalar için Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination ve daha fazlası gibi çok oyunculu modlar desteklenecek.

Call of Duty Warzone veya Call of Duty Modern Warfare 3’ün konsol ve PC sürümlerini oynuyorsanız, Warzone Mobile’ı oynarken bu oyunlar arasında ilerlemeyi ve XP’yi paylaşabileceksiniz. Hatta bu aynı zamanda silah seviyelendirme ve paylaşılan Battle Pass ilerlemesi için de geçerli.

Activision ayrıca Warzone Mobile için kontrol cihazı desteğinin yanı sıra oyunun kontrolleri için birçok özelleştirme de sunacak: “Kapsamlı HUD ayarları, ayrıntılı kontrol cihazı ayarları ve performansa, grafiklere veya dengeli bir karışıma öncelik veren grafik seçenekleri de dahil olmak üzere, kontrol arayüzündeki hemen hemen her öğe beğeninize göre özelleştirilebilir.”

Warzone Mobile’a iOS ve Android için şimdi ön kayıt yaptırabilirsiniz. Bunu yapanlar oyun çıktığında bazı özel oyun içi öğelere erişebilecek. Bunlar arasında iki yeni silah ve Ghost: Condemmed operatör görünümü yer alacak.