Anasayfa Haber Realme Narzo 70 Pro 5G, Air Gesture Özelliğine Sahip Olacak

Realme Narzo 70 Pro 5G, Air Gesture Özelliğine Sahip Olacak

Realme Narzo 70 Pro 5G, Air Gesture Özelliğine Sahip Olacak
Realme Narzo 70 Pro 5G

Realme Narzo 70 Pro 5G, çok yakında piyasaya sürülecek. Air Gesture adı verilen özelliğe sahip olacak. Bu özellik sayesinde kullanıcıların telefonun belirli işlevlerini dokunmadan kontrol etmelerine olanak tanıyor. Ellerinizin ıslak, kirli olması veya yemek yerken telefona dokunmanın uygun olmadığı durumlarda Air Gesture özelliği yararlı olabilir. Bu özellik sayesinde belirli el hareketleri yaparak telefonda istediğinizi yapabilir ve  gezinebilirsiniz.

Çinli üretici Narzo 70 Pro 5G’nin 10’dan fazla jest türünü destekleyeceğini belirtti. Bu hareketler yalnızca telefonun kendi uygulamalarında değil, videoyla ilgili uygulamalar da dahil olmak üzere üçüncü taraf uygulamalarda da kullanılabiliyor. Örneğin, bir videoyu “Like” yapmak için başparmağınızı kaldırabilir veya bir videoyu favori listenize eklemek için işaret ve baş parmağınızın uçlarını birleştirip yuvarlak hale getirerek diğer üç parmağınızı kaldırabilirsiniz.

Realme, Narzo 70 Pro 5G akıllı telefonunun bazı heyecan verici özelliklere sahip olacağını da duyurdu. Öne çıkan ana özelliklerden biri, yüksek kaliteli 50MP Sony IMX890 sensörü kullanacak ve aynı zamanda Optik Görüntü Sabitleme (OIS) içerecek olan kamerasıdır. Bu özellik sayesinde fotoğraf çekerken elleriniz hareket etse bile fotoğraflarınızın daha net ve daha az titrek olacağı anlamına gelir. Telefonun tanıtımları ön kamera için ortasında küçük bir delik bulunan bir ekrana sahip olacağını gösterdi. Bu tasarım daha fazla ekran alanı ve modern bir görünüm sağlıyor.

Ek olarak Realme, Narzo 70 Pro 5G’nin 3,5 mm kulaklık jakına sahip olacağını doğruladı, böylece kablolu kulaklığınızı adaptöre ihtiyaç duymadan kolayca bağlayabilirsiniz. Bir diğer ilginç özellik ise telefonun arka tarafındaki dairesel kamera adası. Bu tasarım, telefona benzersiz bir görünüm kazandırıyor. Birden fazla kamera ve sensörü barındırıyor. Realme ayrıca Narzo 70 Pro 5G’nin diğer Realme akıllı telefonlara kıyasla daha az hazır yüklenmiş uygulamayla birlikte geleceğini belirtti. Genel olarak Narzo 70 Pro 5G, etkileyici kamera yetenekleri, modern tasarımıyla gelecek vaat eden bir akıllı telefon gibi görünüyor.