Anasayfa Haber Android için Beeper Yenileniyor

Android için Beeper Yenileniyor

Beeper Android

Beeper kurucu ortağı ve CEO’su Eric Migicovsky, Android için ana uygulamasının tamamen yenilenen versiyonunun ayrıntılarını paylaştı.

Migicovsky, X’te paylaştığı gönderilerde şunları söyledi: “Yeni @onbeeper Android uygulamasını test etmenin son aşamalarındayız! Bu, uygulamanın tamamen yeniden yazılmasıdır. Görünüm ve his tamamen yeniden tasarlanarak hız ve performans için tasarlandı. Yakında kendiniz deneyebileceksiniz, ancak işte size kısa bir bakış (henüz yapılmadı, hala WIP🏗️)”

Beeper’ın yeniden tasarlanan sürümü, OLED siyah teması, yerel mesaj önbelleği, sohbet köpüğü, tablet (çok bölmeli) modu, tüm sohbet ağlarında tam mesaj arama ve daha fazlası dahil olmak üzere birçok yeni özellikle gelecek.

Migicovsky ayrıca uygulamanın WhatsApp mesajlarıyla çalışan satır içi yanıt dizisi, yeni arama görünümü ve Android’den sohbet ağları ekleme, değiştirme veya silme yeteneği gibi az gelişmiş özelliklerinin ekran görüntülerini de paylaştı. CEO, yenilenen versiyonun çıkış tarihine ilişkin herhangi bir ayrıntı ise vermiş değil.

Beeper’ın Beeper Mini uygulamasının Android kullanıcılarının iPhone kullanmadan Apple’ın iMessage hizmetine erişmesine izin vermesinin ardından dikkat çektiğini ancak Apple’ın geçici çözümü hızla devre dışı bıraktığını hatırlatalım.