Anasayfa Haber Bülten HP, Yapay Zeka ile Geliştirilmiş Dizüstü Bilgisayarlarını Tanıttı

HP, Yapay Zeka ile Geliştirilmiş Dizüstü Bilgisayarlarını Tanıttı

HP Pavilion 16
HP Pavilion 16

En yeni Envy ve Pavilion dizüstü bilgisayarlarını duyuran HP, yapay zeka ile geliştirilmiş dizüstü bilgisayarlardan oluşan en geniş tüketici portföyünü tanıttı. Bu cihazlar, şimdiye kadarki en kişiselleştirilmiş deneyimler için en son yapay zeka özellikleriyle kullanıcıların yaratıcılığını ve üretkenliğini ortaya çıkarmak üzere tasarlandı.

Hem Envy hem de Pavilion portföylerinde heyecan verici yeni özellikler şöyle sıralanıyor:

  • Her ikisi de daha da kişiselleştirilmiş performans için özel NPU’lar sunan Intel® Core™ Ultra veya AMD Ryzen™ işlemciler.
  • Yapay zekadan yararlanarak cihazın fan gürültüsü, sıcaklık ve performans gibi unsurlarını iş akışınıza göre otomatik olarak optimize eden HP Smart Sense.
  • Akıllı yardım ve ilgili yanıtlarla yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı tamamlayan Copilot in Windows: HP’nin Copilot tuşuna sahip bu ilk cihazları ile yapay zeka destekli akıllı asistana tek bir düğmeye basarak erişilebiliyor. Ayrıca Otter.ai’nin 30 günlük deneme sürümü aracılığıyla yenilikçi bir yapay zeka toplantı asistanı da mevcut.
  • Poly Studio ile Poly tarafından ses ayarı ve mükemmel işbirliği eşleşmesi için 5MP’ye kadar kamera.
  • ENERGY STAR® Sertifikalı ve HP’nin daha sürdürülebilir bir gelecek taahhüdü çerçevesinde Climate+ Tescilli EPEAT® Gold’a kadar, kullanım öncesinde, sırasında ve sonrasında geri dönüştürülmüş malzemeler içerir.

HP Pavilion Serisi her yaratıcı uğraş için kişiselleştirilmiş bilgi işlem sunuyor

HP Pavilion serisi, maksimum değer için üstün özellikleri özelleştirilebilir performansla birleştiriyor. Amaç ister içerik düzenleme ister boş zamanların tadını çıkarmak olsun, en yeni Pavilion dizüstü bilgisayarlar keskin 16:10 görseller, genişletilmiş bağlantı noktası dizisi ve koşuşturmanıza uygun uzun pil ömrü sunuyor.

Yeni HP Pavilion Aero 13.3 inç Dizüstü Bilgisayar, sürdürülebilir, şık ve dayanıklı bir tasarım için hafif geri dönüştürülmüş magnezyum-alüminyum içeren ve en yeni AMD Ryzen™ işlemcilerle desteklenen dünyanın en hafif yapay zeka destekli tüketici dizüstü bilgisayarı olarak şu özellikleri taşıyor:

HP Pavilion Aero 13.3

Ödün Vermeyen Verimlilik ile Şık Taşınabilirlik: Ağırlığı 2,2 lb’den (<1 kg) az olan Pavilion Aero, hareket halindeyken yaşam için yaratılmış birinci sınıf bir dizüstü bilgisayar. AMD FreeSync™ destekli AMD modellerinde akıcı 5MP görsellerle oyuna devam ederken, USB-C üzerinden HP Hızlı Şarj 12 saate kadar pil ömrünü artırıyor.

Dinamik İşbirliği ve Yaratıcılık için Araçlar: Yeni 5MP kamera ve canlı 2,5k çözünürlüklü WQXGA ekrandan yararlanarak sanal odaya hükmedip güvenle bağlanılabiliyor Sunuma hazır değil misiniz? Endişelenmeyin. Pavilion serisi, siz tutkulu projelerinizi dünyayla paylaşmaya hazır olana kadar ek güvenlik katmanları sağlamak için manuel kamera deklanşörü ve Windows Hello yüz tanıma özelliğine sahip.

Yeni HP Pavilion 16 inç Dizüstü Bilgisayar, mükemmel taşınabilir güç merkezi için Pavilion serisine parlak bir OLED ekran seçeneği getiriyor:

Yaratıcılık için Destansı Bir Tuval: Rahat gezinme için daha büyük bir hassas dokunmatik yüzey ve arkadan aydınlatmalı klavye yardımı ile önceki Pavilion 16’ya göre %10,3 daha fazla dikey görüntüleme alanından yararlanılabiliyor. Intel® modellerinde, isteğe bağlı NVIDIA® grafiklerin çarpıcı ayrıntılarıyla yakınlaşma ve kişiselleştirme veya IMAX Enhanced Sertifikalı OLED ekranla eğlenceye dalmak çok kolay.

Her Akışa Uygun Yapılandırma: Çeşitli Intel® veya AMD modelleri ve isteğe bağlı FHD IR kamera arasından seçim yaparak portföy genelinde paylaşılan bir dizi işbirliği aracıyla en yoğun projelerin üstesinden geliniyor. HP Hızlı Şarj15, yaratıcılıkla geçen uzun bir günün öncesinde zamanında pil takviyesi sağlayarak Intel® Core™ Ultra işlemciye kadar olan cihazlarda 19 saate (önceki Pavilion’a göre %44 artışla)kadar pil ömrü sunuyor

HP Envy Serisi: Sınırsız kişiselleştirme için benzersiz uyarlanabilirlik

Yeni HP Envy x360 14 inç 2’si 1 arada Dizüstü Bilgisayar ve HP Envy x360 16 inç 2’si 1 arada Dizüstü Bilgisayar, sizinle birlikte hareket eden, uyarlanabilir arkadaşlar olarak ön plana çıkıyor:

HP Envy x360

Yaşam Tarzınıza Güç Verecek Esneklik: Intel® veya AMD Ryzen™ işlemcili, çok yönlü işlevsellik için mükemmel, yüksek mukavemetli alüminyum tasarıma ve Thunderbolt™ 4 bağlantı noktalarına (Intel® modellerinde) sahip 14 ve 16 inçlik versiyonlar arasından seçim yapılabiliyor. Her iki yeni dizüstü bilgisayar da 17 saate kadar sürükleyici yaratıcılık için tüm gün kullanımda güç sağlıyor.

Ustalıkla Seçilmiş Görüntü ve Ses: Daha rahat gezinme, düzenleme ve oyun oynama için klavye ve dokunmatik yüzey yükseltmeleriyle geliştirilmiş, etkileyici 16:10 ekran oranıyla benzersiz netlik ve konfor deneyimlenebiliyor. İsteğe bağlı 2.8K OLED ekran, üstün görseller için IMAX Enhanced sertifikasına sahip.

Yeni HP Envy 17,3 inç Dizüstü Bilgisayar, NVIDIA® GeForce RTX™ 3050’ye kadar Dizüstü Bilgisayar GPU’ları ile en iyi iş ve oyun dengenizi ortaya çıkararak kişiselleştirilmiş üretkenliği bir üst seviyeye taşıyor. Dokuz saate kadar pil ömrü ile uzun süreli kullanımın keyfi çıkarılabiliyor. Envy 17.3, daha büyük bir dokunmatik yüzey, arkadan aydınlatmalı tuşlar ve daha fazla güvenlik için AI özellikli varlık algılama teknolojisi ile rahatlık için optimize edilmiş. Wi-Fi 7, Bluetooth® 5.4, Thunderbolt™ 4 ve USB-C şarj özelliklerine sahip bu dizüstü bilgisayar, akıcı performans ve kolaylaştırılmış bağlantı sağlayarak her yerden verimlilik ve keyif arayanlar için ideal.