Anasayfa Haber Xbox 6 Mart’taki Yeni Etkinliğinde Üçüncü Taraf Oyunları Gösterecek

Xbox 6 Mart’taki Yeni Etkinliğinde Üçüncü Taraf Oyunları Gösterecek

Xbox 6 Mart Partner Preview Etkinliği

Sony’nin Ocak ve Nintendo’nun Şubat ayındaki etkinliklerinden sonra, üçüncü taraf geliştiriciler ve yayıncılardan gelen oyunları gösterme sırası Microsoft’a geldi. Şirket, 6 Mart Çarşamba günü yapılacak olan Xbox Partner Preview etkinliğini duyurdu.

Microsoft, etkinliğin 30 dakika süreceğini ve gelecek oyunlardan toplamda 12’den fazla yeni fragman gösterileceğini söyledi. EA, Tales of Kenzera için yeni bir fragmanını bu etkinlikte yayınlayacağını bildirdi. Capcom ise Kunitsu-Gami için yeni bir fragman gösterecek.

Microsoft ayrıca bu etkinlikle yepyeni oyun tanıtımları ve çıkış tarihleri hakkında duyuruların da olacağını belirtti. Etkinlik sırasında duyurulacak oyunlar Xbox, Windows ve Xbox Game Pass’e gelecek olsa da, oyunların birçoğu muhtemelen PlayStation ve Switch konsolları için de piyasaya sürülecek.

Etkinlik, resmi YouTube kanalının yanı sıra resmi Xbox Twitch kanalı tarafından da yayınlanacak. Etkinlik sırasında birden fazla ülke için altyazı desteği olacağı da bildiriliyor. 6 Mart Çarşamba günü hem YouTube hem Twitch kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak olan etkinliği kaçırmamak için Xbox’ın resmi sosyal medya hesaplarına göz atabilirsiniz.