Anasayfa Haber Thermaltake, GR500 Adlı Yarış Kokpitini Tanıttı

Thermaltake, GR500 Adlı Yarış Kokpitini Tanıttı

Thermaltake, GR500 Adlı Yarış Kokpitini Tanıttı
Thermaltake GR500 Yarış Kokpiti

Thermaltake Technology, GR500 adlı yarış kokpitini tanıttı. Ürün yarış oyunları oynamayı daha gerçekçi hale getirmek için tasarlandı. Bu konuda kullanıcılara daha özgün bir deneyim sunmayı amaçlayarak yarış araçlarında bulunan koltuklara oldukça benzeyen fiberglastan yapılmış bir koltuk eklemişler.

Koltuk bir kaydırma mekanizması kullanılarak ileri ve geri ayarlanabiliyor. Ayrıca kullanıcıların en konforlu sürüş pozisyonunu bulmasına yardımcı olmak için yatış pozisyonunda da kullanılabiliyor. GR500 kokpitinin yapısı alüminyum ve çelik kombinasyonuyla oluşturulmuş bir malzeme içeriyor. Dilerseniz tekerlekler, vites değiştiriciler ve pedallar gibi çeşitli yarış oyunu çevre birimlerini de kullanabiliyorsunuz. Logitech, Fanatec ve Thrustmaster gibi popüler markalarla uyumlu hale getirilerek bu markalardan aldığınız çevre birimlerini kokpite monte edebilirsiniz.

Oturma bölgesinin açı ayarlamalarına olanak tanıdığını ve vites değiştirici montajı kullanıcının tercihine bağlı olarak kokpitin her iki tarafına da yerleştirilebileceğini belirtelim. Kokpitin ölçülerine baktığımızda 600 mm genişliğinde, 1.320 mm uzunluğunda ve 1.100 mm yüksekliğinde olduğunu görüyoruz. Ürün ağırlığının 120 kg olması da biraz göz korkutuyor. Koltuk genişliği 460 mm olup tabanında bir LED çubuk bulunuyor. Bu LED çubuk 16,8 milyon renk görüntüleyebiliyor ve 20 farklı aydınlatma modu sunarak oyun deneyimini daha sürükleyici hale getiriyor.