Anasayfa Haber Firefly, Adobe Express ile İlk Kez Mobile Geldi

Firefly, Adobe Express ile İlk Kez Mobile Geldi

Firefly Adobe Express mobil

Adobe, Firefly üretken yapay zeka teknolojisini ilk kez mobil cihazlara taşıyor. Firefly özellikleri bugünden itibaren Android ve iOS platformlarındaki yeni Adobe Express uygulamasının beta sürümüne dahil ediliyor. Bu sayede kullanıcılara hareket halindeyken daha kapsamlı oluşturma ve düzenleme seçenekleri sunulmuş olacak.

Firefly sayesinde metin istemlerini kullanarak görüntüler oluşturabilecek ve insanları, nesneleri ve arka planlar gibi diğer öğeleri ekleyebilecek, kaldırabilecek veya değiştirebileceksiniz. Hızlı Eylemler, tek bir dokunuşla düzenleme uygulamanıza, arka planları kaldırmanıza ve görüntüleri yeniden boyutlandırmanıza olanak tanıyacak. Ek olarak video düzenleme araçları, sosyal içerik zamanlayıcı ve iş birliği seçenekleri de mevcut. Creative Cloud aboneleri, Illustrator ve Photoshop’tan tasarımları içe aktarmak ve düzenlemek için Express mobil uygulamasını kullanabilecek.

Adobe, Firefly’ın ticari kullanım için tasarlandığını söylüyor. Firefly araçları kullanılarak oluşturulan varlıklar, üretken yapay zekadan oluşturulduğunu belirten bir etiket içerecek.

Beta sırasında, Express premium özellikleri herkese ücretsiz olarak sunulacak ancak daha sonra bir abonelikle erişilebilecek. iOS’ta betaya erişebilecek kullanıcı sayısı sınırlı ve ilgilenenler Adobe üzerinden kayıt olabilecek. Yeni Express uygulamasının Android beta sürümü ise çoğu ülkedeki Google Play Store’da mevcut.